efnanhiraa selenhuseyin selenhuseyin 2 değil 2 den kucuktur işareti var yani negatif regl daha varsa umut vardır
temmuzonbir selenhuseyin sanmıyorum ama Rabbim mucizelerin yaratıcısıdır kul olarak biz ne dersek diyelim onun bir planı vardır, belkide düzelir nasip çiçeğim 🌸
osimdiannee selenhuseyin küçüktür işareti var ama Allah büyüktür 🥹🫶. Duacınım. 🌹 Bir gün senin içinde sevineceğiz 😘🥰
edaa240214 selenhuseyin şu an gebelik görünmüyor ama takip edilirse belki çıkabilir eğer korunmazsız ilişkiniz olduysa
selenhuseyin 2prensesannesiiii 2 çıktı canım burda çok gördüm yükseldiğini olur mi acaba benimde bi mucize 🥹
2prensesannesiiii selenhuseyin küçüktür işareti var canım matematikte < küçüktür 2 den diyor > büyüktür 2 den demiyor ben sonucu söyledim sadece sana inşallah yükselir kimsenin kucağı boş kalmasın isteyen herkes pozitif sonucu görsün inşallah
selenhuseyin efnanhiraa sağlık olsun ya ne diyelim ben başka birşey için gitmiştim hastaneye aklımda bile yoktu kan istediler Bakacaz bakalım nasip artik
efnanhiraa selenhuseyin bende pcosum son gebeliğim de regl 10 gün kala yumurtlama olmjs 3 gün gecikme ile 10.8 öğrendim bekle bakalim
2prensesannesiiii selenhuseyin 2. kızıma gebeliğimi 4 . gün gecikmemde negatif 10. gün gecikmede 100 değerle öğrenmiştim ve geç yumurtlama olduğu için geç döllenme olmuş 2 hafta kadar regl olmadığınız sürece hep bi umut vardır bende pcosum
selenhuseyin efnanhiraa 5 ve üzeri senin gebelik oluşmuş benim değer çok düşük gerçi çok denk geldim böylesine ama nasip artık ya dediğim gibi