Aslizzee birannegibi benimki cok fazla uzerinde durmadi bile sadece birdahaki muayenende kontrol kan bakalim dedi kizz benide korkutma simdi 😂😂
birannegibi Aslizzee aman aman yok yok 🙈 ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve devlet hastanesine gidiyorum doktorlar pek iyi olmayabilir yani
cokyeniyiz Aslizzee yarin sonuc baktrmaya gidecem insallah perinatolojiye falan sevk etmez cunku iki bucuk yasindada cocugum var ben hastanede falan yatamam
cokyeniyiz birannegibi benim kan degerlerim cok dusuk artik kendimi kaldiramiyorum normaalde kan vitamin ilaci ivmiyordum bilerek yaptigim bisey devil unutuyorum uc haftadir cok dikkatli kullaniyorjm alt ast yukselmis yani ic haftada niye bukadar yukseldi
birannegibi cokyeniyiz haftanıza göre yüksek muhtemelen bana doktorum 3. Dönemde beklenen bir durum demişti rahat olun siz yine de
Aslizzee birannegibi bilemedim canim belki ondan olabilir sende uzme kendini bir sorun yoktur insallah ☺️
cokyeniyiz birannegibi bnde buyuk ilcede yasiyorum ama devlet hastaneleri zor paran olcak ozeldendogurcannilk cocugumunozelde dogurmustum konforu muaymesi cok iyidii bu hamileleigimde muayene yengiuyorum doktor azarlayip azarlayip gonderiyor
cokyeniyiz birannegibi gecen gun kardesimle oturuyorum abla bacaklarin niye yara dedj bilmem dedim kasiyorum herhalde dedim kani bugun verdim kasintiyla alt ast degerlerin arasinda bisey oldugunu hic duymamistim ayak kismim kasiniyor daha cok