birannegibi Şimdi doktordan çıktım yükselmiş biraz dedi tekrar kan aldı gebelikte anne ve bebek için riskli bir durum dedi başına gelen var mı korktum 🥹
Aslizzee birannegibi hangi degeriniz yukseldi ? Benimde gecen hafta kan sonuclarimda ast normal alt yuksek geldi onun icin soruyorum
birannegibi Prensesmom_ hayır korkarım zaten öyle şeylerden tek kullandığım ilaçlar gebelikte doktorun verdiği o da onlar yapmaz zaten dedi :(
Aslizzee birannegibi benim alt degerim 63 cikti multivitamin kullaniyordum onu kesti doktorum 3 hafta sonra kontrol kan verecegim 25 haftalik gebeyim. Herhangi bir yere yonlendirmedi vitaminlerden yukselebilecegini soyledi sadece
cokyeniyiz bnide alt ast yukseldi uc haftadir kan ilaci vitamin ilaci iciyordum 35+1 ama bebegim on gun geride doktor perinatolojiye sevk edermi bilmiyorum
birannegibi cokyeniyiz sizin değerler kaç çıktı birde 3. Trimesterdeymişsiniz siz bana doktor o dönemlerde görülmesi normal demişti muhtemelen sizde korkucsk bit şey yok 18 haftalığım ben
Aslizzee birannegibi evet multivitaminde omega 3 ve ayriyetten demir d vit falanda kullaniyorum demekki doktordan doktora degisiyor degerlendirilmesi. Fakat kotu dusunmeyin vitaminde olsa karacigerden gecmesi gerekiyor sonucta 🫠
cokyeniyiz birannegibi benim kan degerlerim cok dusuk artik kendimi kaldiramiyorum normaalde kan vitamin ilaci ivmiyordum bilerek yaptigim bisey devil unutuyorum uc haftadir cok dikkatli kullaniyorjm alt ast yukselmis yani ic haftada niye bukadar yukseldi
Aslizzee birannegibi benimki cok fazla uzerinde durmadi bile sadece birdahaki muayenende kontrol kan bakalim dedi kizz benide korkutma simdi 😂😂