yay22 Meral_63 çok zor geçiyor aşermeler devam kusma hiç bitmiyor artık ilaçta fayda etmiyor karnım iyice bellioldu ilk hamilelikte hemen çıkmıştı iç karnım çok dar sanırım hiç kilo daha almadım aynı kiloda gidip geliyorum keşke böyle devam etse hiç almasam 😀 cinsiyetimiz belli erkek 🥰💙
SuEr_Tu1512 Meral_63 10,15 gün sonra 3lü test sonucu almaya gitcem o zamanda bakılcak yine açmazsa detaylıya🤷🏻♀️
negerekvarrr Meral_63 bulantılarım geçti gibi şükür 🙏 benim oğlum bana vuruyor zor bir cocuk karnıma doğru vurdu bugun epey bişe olmaz inşallah
ilaydagkk1 Meral_63 cano şimdi devletten çıktım görüntü 💩 gibi cinsiyeti anlamadı ben senin yerinde olsam özele gittiğimde (orda da takiplisin diye hatırlıyorum) renkli ultrasyon iste benim oğlan normalde de açıp göstermişti ama renkliye geçtiğinde daha belli oluyordu
Meral_63 Asill01 özelde göstermiyor devlette aynı dedi bizim Bebek utangaç galiba 🤭😅 ben kızımda 11 haftalık öğrendim bu da gizliyor kendini 🤭🥲
SuEr_Tu1512 Bugün doktor başına gelen bişeyi anlattı bende sana anlatayım dur 😁 Bebek bacaklarını açmamış baya uğraşmış en sonunda kesin kız bu açmıyor demiş, bunu deyince bi açmışş pipi ortada 😂 Seninde böyle olcak herhalde🙄
Meral_63 ilaydagkk1 Bacım özele de gittim ben orayı görüntüsü çok kötü devlet yine bir şey belli ediyor özelde hiçbir şey anlamadım ki ya mübarek sana şimdi görüntüyü atarım kafası nerede bacağın nerrde sen bile bilmesin yani o derece 😂en iyisi detaylı beklemek benim için işte bu 14 Ekim’de randevu var işte bakarim gösterdi gösterdi olmasa detaylı beklemek benim için
Lavin08 Meral_63 aramızda birgun var canim 16+3 bende 14 haftalikken öğrendim kendim kilolu oldugum icin daha almadım
veson Meral_63 canım bende 15 haftaligim ara ara iki göğüste de ağrılar oluyor bu normalmi sizde böyle yaşadınız mı