Meral_63 Nasılsınız kızlar durumlar nasıl bazen karnimda ağrı oluyor sancı gibi normal mi sizde bu durum var mi Aşermeler devam ediyor mu kilo aliminiz nasıl Bebislerin cinsiyeti beli mi ☺️🧸 Kendim16+4 haftalık hamileyim beli değil,🥲🥹
ilaydagkk1 Meral_63 bacım bugün bende inanılmaz bel ağrısı var başlarda yaşadığım ağrı hiçmiş onu anladım perşembe devlet hastanesine gidicem o zaman sorucam bakalım ama özeldeki doktorum normal diyor
SuEr_Tu1512 Meral_63 Bacım bugün kontrole gittim bacaklarını doktor naparsa yapsın açmadı benim kızçe 🥲 kızçe diyorum inşallah değişmemiştir 😁🤲🏻
Lodoss Meral_63 16+3üm bende bugün randevum vardı renkli ultrasonla birsürü görüntü aldı doktor masum masum kafasını boynuna bükmüş küçük Emrah modunda yatıyordu minik prensesim🥹🩷
Asill01 Meral_63 bacım nasıl belli değil cinsiyet kızz 15+2deyim 11.haftada öğrendim cinsiyet sen bndende öndesin cihazmı kötü acaba
ilaydagkk1 Meral_63 benimde 10 12 de adet ağrısı gibi oluyordu ara ara şifdetleniyordu da bugün 15+3 olduk çalışırken nerdeyse ağlayacaktım çok fena oldum batıyor resmen
Meral_63 ilaydagkk1 😂 oyla pro anne adayıyım 😂😅 tek sorunum kızımı 11 haftalıkken öğrendim bu 16 4 oldu hal öğrenemedim 😂 diyorum ki hala hafifken böyle alışverişi biraz az yapayım ki kurtulurum bari hani göstermiyor da. 14 Ekim’de randevu aldım bakalım inşallah o gün gösterir
Meral_63 zeyzey_es önce den de gitim bacım göstermiyor dedi bacaklarını kapatmış diyo hep boşa para vermiş olacam bu sefer olmasa detaylı kadar bekliyecem
SuEr_Tu1512 Meral_63 10,15 gün sonra 3lü test sonucu almaya gitcem o zamanda bakılcak yine açmazsa detaylıya🤷🏻♀️
Meral_63 Asill01 özelde göstermiyor devlette aynı dedi bizim Bebek utangaç galiba 🤭😅 ben kızımda 11 haftalık öğrendim bu da gizliyor kendini 🤭🥲