Ozoooo zynp1107 bu arkadaşın attığı Artimed oluyor sanırım bu markanın ben başka model kaset testini yapmıştım üç defa üçünde de çıkmıştı 🫠
zuzuuw ftmagguney Reglinş bekle geçerse yine yap inşallah hamilesindir❤️❤️❤️ Olmasada üzülme inşallah olacak birgün
ftmagguney hifal ya şu test benim kafamı karıştırıyor en azından o çizgiyi görsem tamamen gidip kan vericem zaten ama hayırlısı bakalım
hifal ftmagguney kan verince sen çizgiyi görmeye gerek kalmıcak ama Bencede acele etme dediğin gibi test vs yap
evinhln Üç gün yaptım hiç çıkmadı bi test kalmıştı elimde dördüncü gün yapayım bi daha test almıcam dedim yaptım hemen çıktı hatta 8 gün önce kanda verdik çıkmadı ama şüpheleniyordum kendimden çizgiyi gördükten sonra kan vermeye gittik tekrar beta 47
mmommy ftmagguney 5 üstü gebelik var demek henüz yeni ama şimdi 48 saat sonra bir daha kan verdiğinde iki katı yükselmişse sağlıklı ilerleyen gebeliktir sonra zaten doktor kontrolüne gidebilirsin kese için
ftmagguney mmommy anladım canım ben şuan erken gebelikten şüpheleniyorum bakalım beklicem pazartesiye kadar
mmommy ftmagguney evet çok yeni iki gün sonra yada pazartesi istersen sağlık ocağında bir kan ver tam olarak netleşir
ftmagguney mmommy ay dua edin çok istiyorum kızlar test yaparak psikolojimin bozulmasınıda istemiyorum açıkçası ♥️🌸🥹🥹
mmommy ftmagguney inşallah güzel haberleri alırsın hayırla sağlıkla kucağına da almak nasip olur test ile uğraşma istersen kan vermek daha mantıklı
pinkcat_ ftmagguney artımed beni aynı ayda 2 kere yanıltmayı başardı artımedde yalancı pozitif olayı var prodoctor innovita öneririm canım
sebosssistebea Benim de reglim tam 6 gün gecikti halen olmuyorum bi regl belirtisi de yok hala test yapmadım acaba olabilir mi bi yandan korkuyorum ümitlenmek istemiyorum çünkü
alpilogg sebosssistebea Ben szin gibiydim ilk gebeliğimde zor hamile kaldığım için bu sene ramazan ayında 10 gün reglim gecikti dedim aman açlıktan düzen kaydı vs sonra baktım hala olmuyor göğüslerimde inanılmaz bir acı sağdan sola dönemiyorum eczaneye gittim 2 tane hamilelik testi aldım. İdrarı damlatır damlatmaz kıpkırmızı iki çizgi o kadar geç öğrenmişim ki betam 8 bindi 😆 bence yarın test alın inşallah gebesinizdir değilse de rabbim en uygun zamanı bekliyordur sizin için 🤲🌸