ftmagguney İlk yaptığım erken gebelik testi🥹 ben yanılıyor olabilirmiyim çok çok az bi siliklik görüyorum reglime 1 gün var geçtikten sonra tekrardan yapıcam❤️🌸
aykutyesim ftmagguney ben göremedim canım başka testle dene istersen bu hangi test? Benim de regle 5 gün var böyle çıktı, resmen kör oluyoruz🤣
ftmagguney aykutyesim ay vallaha ben anlamıyorum bu testleri 😂😂sabah oturdum bi posta ağladım olmadı olmayacak diye ben artmed diye bi marka var onu kullandım regl olmazsam tekrar denicem
pinkcat_ ftmagguney artımed beni aynı ayda 2 kere yanıltmayı başardı artımedde yalancı pozitif olayı var prodoctor innovita öneririm canım
ftmagguney htcyd_ ay valla sinirlerim bozuldu perşembe günü tekrardan denicem reglime dair hiçbir belirti yok anlamıyorum 😂
aynurella_85 ftmagguney yok aglamayin ama tekrar kaset test alin yapin derim ben 9 test yapmistim dusunun
zuzuuw ftmagguney Reglinş bekle geçerse yine yap inşallah hamilesindir❤️❤️❤️ Olmasada üzülme inşallah olacak birgün
zynp1107 Artımed almayın çok fazla yalancı pozitif veriyor hayal kırıklığı yaşıyor insan Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Ozoooo zynp1107 bu arkadaşın attığı Artimed oluyor sanırım bu markanın ben başka model kaset testini yapmıştım üç defa üçünde de çıkmıştı 🫠