sevo1238 pofidikanne Gokcesena1 Merhabalar benim beta hcg değerim 25.80 çıktı bebeği ultrasonla göremeyiz erken gebelik dediler kaç hafta falan olduğunu da söylemediler bu gebelik sağlıklı mı değil mi bilemiyorum allahım herşeyin hayırlısını versin sizinlerinde fikirlerinizi almak isterim böyle olanlar var mı. Vs.
Gokcesena1 sevo1238 bende de ilkte kese var dolu değil dedi sonra alttan muayene etti beni yine göremedi 1 hafta sonra gittiğimde gözüktü
dilarakadir0853 sevvalyilmaz_ tabikide bu doguma hazirlik oluyor rahim kendini doguma hazirliyor.duzenli olmaya basladiginda zaten dogum basliyor.saglikla al kucagina canim.
sevvalyilmaz_ dilarakadir0853 evet biliyorum da doğumun yaklaştığını gösterir mi diye sordum aslında😅
afel dilarakadir0853 aynı 35+4 olduk sabah sağ kasıkta adet olacakmış hissi gibi ağrı vardı doğuracam zannettim afedersiniz gaz çıkışıyla biraz rahatladı sonra uyumuşum sertleşme ve ağrılar hafif belli etmeye başladı dua edin iki hafta daha dayansın inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde zamanında alalım kucağımıza
19ali63 31+5 olduk ne kusmalarımız geçti ne birsey üstüne 2 gündür acayip mide yanmaladım başladı 😅🤣 abimiz 41+3 de zorla sezeryanla geldi kızcemde normal doğum bekliyoruz o haftaları bulursak mide yanmalarından iflas bayrağını cekecem 😅🤣🤣🤣
Buse_yalcin Gokcesena1 offf 39+1 şu an. 37 de nişan geldi. Dün kontrolüm vardı. Bizimkinin keyfi yerinde gelmiyo 🤣ikinci oğlan çocuğuna hamileyim🫠oğlanlar kızlardan daha nazlı sanki
Gokcesena1 zeynepc01 yo ne alaka bende öyleydim hissetmeyince şimdi bişey öyleyim acaba bşrşey mi oldu diye
zeynepc01 Gokcesena1 abartıyorum diye düşünüyordum ama etrafımdaki bir çok kişi böyleymiş bunu duyunca mutlu oluyorm