Gokcesena1 Nazlimom__ Allah razı olsun. İnşallah hamileliğin hep rahat geçer güzel çeker bebiş biraz nazlı galiba ama artık olucak o kadar üzülme birşeye ama nazlan sürekli onu iste bunu iste fazla abartıya kaçmadan sen doğuracaksın çünkğ kimseye de Karıştırtma 😀♥️
Nazlimom__ Gokcesena1 babası huysuz ona çekmiş😃 elimde olmadan yeterince nazlıyım zaten istiyorum herşeyi nazlanıyorum
Asi__ Gokcesena1 SAT’a göre 7+2 haftalık, ölçümüne göre ise 5+6 haftalık. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Normal bir durum mu?
demircio Asi__ Benim de böyle oldu, geç döllenme olduğu için adet tarihimi düzenlediler hep o baz alındı. Şu an 29+5 olmam gerekirken 28+5im, bebek de 28e uyumlu zaten, sıkıntı olmuyor 🌸
zeynepc01 25+6 kafayı yiyecem galiba artık bebeğime bir şey olacak diye bugün de hiç hareketlerini hissetmiyorum iyice tedirgin oldum etrafımdakiler artık görmemiş diye bakıyordur ilk gebeliğim
Gokcesena1 zeynepc01 yo ne alaka bende öyleydim hissetmeyince şimdi bişey öyleyim acaba bşrşey mi oldu diye