Almirolie kalbimdekiminik acil bir durum olabilir bebek ile ilgili en azından bi kontrol edilse iyi olacak canım
malikensarinannesi kalbimdekiminik Ama böyle olmaz ki belki doğum başlamıştır sancın yoktur yada başka bir şey her doğumda da nişan gelmez ki saat çok geç evet ama gitmen lazım iyisindir Umarım ama yinede git 🤦🏻♀️
kalbimdekiminik malikensarinannesi affedersin az önce lavaboya gittim büyük tuvaletimi de yaptım tesadüf olabilir mi
kader_00_ kalbimdekiminik kuzum neyden korkuyorsun kurban olim yakın olsam kolundan tutup götürecem bı git bakki ne var ne yok
nese_93 kalbimdekiminik yahu bu neyin korkusu Allah aşkına bebek ile ilgili bişeyse senin korkun bebeğinin sağlığından önemli mi? Allah aşkına git şu doktora bi baktır ya
malikensarinannesi kalbimdekiminik kalk kız kendine gel hastaneye git ve lütfen buraya yaz allah şifa versin İnşallah 🤲🏻🫶🏻
Fatmanur_0416 kalbimdekiminik aşkım illa kafa mı gelmesi lazım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ git bebeğin durumuna da baktır evde beklemek olmaz
humaakusu kalbimdekiminik hemen hastaneye gider misin lütfeeeeen 🥹 bir görün birşey yoksa için rahat eder varsa da korkma yani doğum başlamışsa dua et bizde ederiz burda ama kalkıp acilen doktora git önce
malikensarinannesi kalbimdekiminik Olabilir de olmayabilir de doğumda bilirsiniz lavabo ihtiyacı oluyor bebek baskısından dolayı lütfen böyle bekletmeyin gidin bebeğinizin sağlığı için 🥲 Allah göstermesin ben olsam çoktan gitmiştim lütfen git
kader_00_ kalbimdekiminik kz gülme valla ben stres oldum eşim de diyo sen niye öyle tuhaf tuhaf telefona bakıyorsun 😀😀