kader_00_ lonelymom1 aşkım anlıyorum ama o şuan ztn panik halinde ve ilk gebeliği tecrübesiz olduğu içinde biraz daha fazla korkuyor senin öyle oldu diye onun da olacak değil ya başka bir şey vardır belki sen ecuk dur ortalık karıştı 🥴😀
lonelymom1 kader_00_ bu acil bir durum olabilir farkindaysa yapması gereken acile.gidio kontrol ettirmek
annne_ Rahim ağzı tıkacı da olabilir jelimsi katıya yakın bir kıvamda olur biraz bekleyebilirsiniz isterseniz ya da hiç riske atmayıp direkt hastaneye de gidebilirsiniz ama tıkaçsa gelen şey endişe edecek birşey de yok açıkçası
lokismommy kalbimdekiminik bebek kanals iyice yerleşince vajina duvarı eline gelmiş olabilir mi yumuşacık diyincr aklıma bi tek o geldi
kalbimdekiminik kader_00_ aynen öyle ikinci doğumum olcak bu aşkım affedersin şu anda için boşalıyor gibi büyük tuvaletimi de yaptım 🥺
kader_00_ kalbimdekiminik ısrarla hastaneye gitmek istemiyorsun anlıyorum korkuyorsun Tecrübesizsin ama sana bir şey yapmiycaklar ki ağrın bile yok kontrol edecek eğer bir sıkıntı yoksa imzanı atıp evine geleceksin bebeğini düşün git için rahatlasın
Almirolie kalbimdekiminik acil bir durum olabilir bebek ile ilgili en azından bi kontrol edilse iyi olacak canım
linababy10 kalbimdekiminik canım bence doktoruna yaz ve panik yapma ☺️ inşallah herşey güzelce ilerler bebiş sağlıkla gelsin
kader_00_ kalbimdekiminik kzz halla cvp berme derdinde bacım hastaneye gitsene ev adresini bilsem ambulansı ariycam ben strese girdim 😀
malikensarinannesi kalbimdekiminik Bence bekleme hastaneye git rahatla bu tarz şeyler beklemekle olmaz ve çok korkma git 🌷
malikensarinannesi kalbimdekiminik Ama böyle olmaz ki belki doğum başlamıştır sancın yoktur yada başka bir şey her doğumda da nişan gelmez ki saat çok geç evet ama gitmen lazım iyisindir Umarım ama yinede git 🤦🏻♀️