kelebek96 11 haftalıkken doktor tarafından nub teorisine göre cinsiyete yorum yapılıp sonrasında doğru çıkan var mı
ikicocuklu_ev Meral_63 evet son regl 5 Haziran benimde bi kaç kez konuşmuştuk sizinle umudum haftaya organ taramasından 🥲
ikicocuklu_ev Meral_63 siz cinsiyet tahmini de yapıyorsunuz sanırım değil mi bende mi atsam size 😅 kaç kez attıysam bakan bir iki kişi oldu erkek diyen de var kız diyen de çoksa net değil zaten nub
Burcu81- betayy 11 haftada devletteki doktorum tahmin etti 13 de özeldeki doktorum söyledi ikiside doğru bildi🥰
senabaci betayy Biz de 13 haftalıkken ilk tahmini kız oldu doktorumuzun ama bacakları kapalıydı . Açılarından tahmin ediyorlar. 18 haftalıkken başka bir doktor da kız tahmininde bulundu ama detaylı da kesin öğrendik kız olduğunu💕🫠💖💖
meryemy93 betayy oğlumda 14. Haftada söylemişti 18 de netleştirelim demişti. Şimdi 2. Ye hamileyim onu 15. Haftada net söyledi kız dedi detaylıda da gördük kız😂
bebekkoCaslan Bende gittim de 22 haftalık gebelik doktorun biri erkeğe benziyor dedi geri iki hafta sonra gittim kızı benziyor dedi bende bilmiyorum sizce nedir tahmin varmı kizlar üç oğlum var dördüncü olacak
niinil1 betayy 11 de direk erkek yüzde 99 erkek dedi çok net gösterdi bizimki. Fetal dna ile de 12 de belli oldu