handemii sedanrygz yaa ne güzel sağlıkla büyüsünler 🥹 olsun az kalmış 14 te falan görüyolar en geçte detaylıda öğreniliyor
zeynepp1629 İki kızımıda 11. Haftada öğrendim şimdi tekrar hamileyim 14. Haftada öğrendik oğlum olucak inşallah 😊
ipeksakarya betayy 22+3 te detaylı ultrasonda kızımız olacağını öğrendik kendini göstermiyordu hep sırtı dönük ve bacakları kapalıydı 🤭
SuEr_Tu1512 betayy 14+6da öğrendik kızım olucak inşallah🙏 bugün tekrar gittim 16+3üz bacakları açmadı zilli 🥲
aysseemrt betayy 19+1 haftalığız hala öğrenemedik nazlıyız göstermiyoruz doktorumuz erkek olabilir ama emin değilim dedi detaylıyı bekliyoruz 😌
nisan_g betayy 15 de ve 11 de öğrendiğimizi sanıp asıl 18. Haftada öğrendik 😅😅 11 ve 15 de kız dediler 18. Haftada şakacı bir oğlan olduğunu öğrendik
cmmm 14 haftalığız biz de. İkili testte doktor erkek dedi, 1 hafta sonra kendi doktorum kız dedi😅 belirsizlik kötüymüş
sultan_akburu Ben de daha 12 + 3 günlüğü öğrenmedim cinsiyeti bakalım haftaya kontrole gideceğim gösterir inşallah