melismersin çok geçmiş olsun bacım gebeligimin başında evde duramadim herşeyden tiksinti geldi eşim beni ablama gonderdi evinde bir yıllık sözleşmesi bitmeye bir buçuk ay vardı eşim ramazan ayıydı sen gelmeden başka ev bakacam zaten evi karartmişsin dedi sen gelmeden bulur evi taşırım arkadaşlarla dedi ben de kabul ettim ikimizin de ikinci evliligi onun eski eşyalarını kullanıyoruz cezaevinden yeni cikmisti hiç parası yoktu ben de ailemde hiç yeni eşya ev lafı falan etmedik ailen eve geldi eski eşyaları gördüler doğumda gelirlerse en azından koltuklar yatak yeni olsun dedi abi dediği değer verdiği bir arkadaşı mobilyacı durumunu anlatmış adam da yenge hangisini begeniyorsa ara baksın alsın azar azar ödersiniz demiş beni aradı baktım abi dedim bizi sıkıştırmayacaksan alalım bak dedim çünkü eşimin düzgün düzenli bir işi yok bazen olur bazen olmaz durumumuzu bil ona göre ver dedim yenge ayıp ediyorsun dedi ne zaman isterseniz o zaman tamamen kapatirsiniz dedi neyse 5 ay düzenli 5 er bin attık hesabına 20 gün önce bizi aniden aradı mobilyaların kalan 71 bin tlsini toplu istiyorum dedi eşimle neye uğradığımızi şaşırdık eşim abi biz böyle sozleşmedik eşimin doğumu yakin paramız yok bizi nasıl yapacaz dedi beni ilgilendirmez dedi tehditlere başladı bizi bir hafta tehdit etti zehir etti herşeyi bize ilk defa eşimi öyle cagresiz gördüm adamın gururuna dokunuyor ben ben daha doğmamış çocuğumun temel ihtiyaclarini alamadım beni bu zor duruma soktu dedi aracı olan kişiye ben 4 çeyrek biriktirmiştim bebek için çıkardım eşime verdim git bozdur geri kalanını ben ailemden isteyecem dedim başta istemedi sonra baktı adam emniyetteyim dilekçe yazıyorum beni dolandırdılar diye neyse Allah’a havale ettik abimi aradım durumu anlattım Allah razı olsun kredi çekmiş 30 bin de o gonderdi borç ekmek almaya para bırakmadı o adam Allah’indan bulsun günlerdir bir taraftan iş bulmaya çalışıyor eşim bir yandan doğumu bekliyorum bir de beşik sözü vermişti hediye yeğenime diye onu da vermedi Allah kimseyi parasizlikla sinamasin ben ilk kez birinden isteyecem eşinizin de rızası olursa ben almak isterim ayın beşinde ev kirasını vermek zorundayız birdaha ailemden isteyemem yüzüm yok onlar da da varmıdır bilmiyorum eşim tarafı zaten kimsesi yok bir yaşlı annesi var o da babasının maaşini alıp kirasını geçimini sağlıyor en azından 9 bin kira parasi cikabiliyorsa almak isterim sizin de duaciniz olurum hamile olmasam asla böyle bir istek de de bulunmazdim