Kızlar merhaba, içim içime sığmıyor dün geceden beri aklımdaki düşüncelere hakim olamıyorum. Nazara inanıyorum artık dün gece yaşadıklarım kabus gibiydi. Kendime gelemiyorum. Sizlerden akıl almak istiyorum çünkü şuan ne kalıbıma sığabiliyorum nede kendimi toparlayabiliyorum.
Dün amcamlar kızımı ziyarete geldi. Eşi hep bizimle yarışır yarışa girerdi. Biz çok yakın değiliz zaten ben hep kendisinin gözünden korkmuşumdur. Görünce hep içimi ürpertir. Geliceğini öğrendiğimden beri içimde hep bir huzursuzluk vardı. Geldiler sohbet muhabbet gittiler. Tüm gece melisi çok anıyoruz. Torunumda melis gibi vs. Sürekli ben ağzındaydım ve kızım kaka yaptı bilerek yatak odasına götürüp soydum( kaka bulaştıkıyafetlerine) altını değiştirdim. Koşturarak geldi etti. Odaları dolaştı. Yani o her kalktığında ürperdim yemin ederim. Bizde annem babam eşim kardeşim kızım ve ben oturduk muhabbet ediyoruz. Sonra kızım kardeşimin kucağındaydı ve ayağı takılıp ikiside düştü. Yıkıldım o an kaç kere öldüm size anlatamam. Allahım kimsenin hatta düşmanımın başına vermesin. yere yığıldım elim ayağım boşaldı ve kendimi çok suçlu hissediyorum koşamadım yanına ağlarken. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Apartopar hastaneye gittik şükür allahıma bin şükür ne kardeşimde nede kızımda hiç birşey yok. Tüm tetkikler yapıldı. Kardeşim düşerken kızımı sarıp sarmalamış kendi kafasını ve kolunu vurdu. Şükür ki ondada birşey yok. Ardında hastaneden dönerken saat sabaha karşı 4 veya 5 ti hatırlamıyorum babamla kardeşim aynı arabadaydı köpeğe çarpıp kaza yaptılar. Eşim bizi eve bıraktı köpeği apar topar hayvan hastanesine götürdüler köpek ambulansı gelmeyince. Yani kabul bir geceydi. Allahım beni ve ailemi korudu. Kötü olaylar silsilesi ard arda geldi. Nazara bağlamak istemiyorum. İsyan etmiyorum. Dün geceden beri allahıma şükrediyorum daha kötüsü olmadı bizlere hiçbirşey olmadı diye. Ama onların getirdiği altını hediyeyi evimde istemiyorum. Evde durdukça şuan bana ağırlık yapıyor. Kızıma baktıkça ağlamama engel olamıyorum. Aklıma geldikçe şükrediyorum ama ya daha kötüsü olsaydı demekten kendimi alakoyamıyorum. Eşimle konuştuk altını darüşşafaya bağışlamak istiyoruz hediyeyide ihtiyacı olan birine iletmek istiyorum.