Kiraz53 allyslife 🤣🤣🤣 gül kız en fazla üst değişirsin tebessüm insanı gülmeye doyurmaz ki en iyisi git tuvalete otur patlat kahkahayı 🤣🤣🤣🤣
duo123 allyslife hamilelikten sonra bu durum geçer mi? Mesela annem üç çocuk doğurdu ve 45 yaşında olmasına rağmen halen hapşırdığında altına işiyor 🥲 bende kalmasını istemiyorum . Annemde de doğumdan sonra kalmış
Kiraz53 duo123 benim annemde 2 normal doğum yapti annemde de öyle oluyodu idrar torbasında ameliyat olunca düzeldi ben liseye gidiyodum o zaman 13 sene falan oluyodur
allyslife duo123 bu kaslara bağlı, doğumdan sonra kegel yapanlarda kalmıyor diye biliyorum. Bol bol kegel egzersizi yapacağız artık. Gerekirse doktor muayene ve işlemleri ile destekleriz, hiç takılmıyorum buralara🫠
duo123 Kiraz53 annem ameliyat olmadı . Bence takmıyor . Çatlakları var takmıyor musun diye sorduğumda başta takıyordum ancak sizin gibi evlatlara sahip olduğumu görünce takmamaya başladım dedi 🥹 kalbimden vurdu
Kiraz53 duo123 🥺🥺🥺 çatlaklar tabi bir anıdır kalsa da problem olmaz ki ama bende hiç çatlak yok kayboldular 3 doğuma rağmen karnım tertemiz kist ameliyat izlerim haric 😭😭😭
duo123 Kiraz53 bende çatlak var ne yazık ki . Karnımda şuanlık yok inşallah olmaz . İleride kayboluyor mu böyle ? Eşim de kayboluyor dedi . Onda da spordan dolayı çatlak var. Kafana takma bende de var diyor
Kiraz53 duo123 inşallah canım ama benim doğumdan kalan gitmeyen göbek var ust üste dogum yaptığım icin karnımı sormadığım icin göbek var bazı beyinsiz salaklar kilo diyo ama alakası yok karnımı sarmadığım icin karnımı duruyo
duo123 Kiraz53 insanları boşver canım . Torba değil ki büzesin . Fit olsan bile yine söyleyecek lafları olur
ceha duo123 kotexsin günlük pedi var uzun olan normalinden bi tık büyük o güzel en son 101de görmüştüm
allyslife Kiraz53 kız tuvalette konuşulmaz bile sen kahkaha at diyorsun😂😂 hele komşu duysa deli der😂😂