duo123 Arkadaşlar hapşurduğumda işiyorum . Bu durumdan bıktım . Normalde olmuyordu . Şuan 29.4 ün ve bu haftaya girdiğimden beri sık oluyor. Hapşurmaya korkuyorum ya . Günlük ped kullanan var mı? İç çamaşırım kalmayacak
seymanur0 duo123 bende de çok fazla akıntı olduğu ıcın kullanmaya başlamıştım ama max 2 saate bir degıstırmeye özen gösteriyorum ve bir sorun yaşamadım enfeksıyonda olmadı çok şükür
allyslife duo123 ben de 30′dan beri sık yaşıyorum, günlük ped de kurtarmıyor artık direkt normal ped takıyorum. Sık değiştiriyorum, enfeksiyon sorunu yaşamadım şükür 38deyim
Masal777 duo123 çok normal bi durum o hafta canım kaçırmak ama ben 13 haftalık kaçırma var işte benim normal değil bu rahîm sarkma var
seymanur0 duo123 çok normal eğer herhangi bir koku veya sarımtrak, yeşilimsi renklerde degılse çok normal. Benım ılk hamılelıgımın başında yanı 1. Trımesterda şimdide 3. Trımesterda çok fazlalaştı oda doğum yaklaşıyor diye sanırım
duo123 seymanur0 bazen hafif sarı oluyor . Ancak bende enfeksiyon var. Hamile kalmadan önce de vardı . Çok su içtiğimde birara gitti ancak yine devam etmeme rağmen enfeksiyon hafif sarıya döndü
allyslife Kiraz53 maşallah seninki güzel bir şans olmuş🫠 benim ilk gebeliğim 38 bitti bugün, öksürsem/hapşırsam/kahkaha atsam kaçıyor maalesef😂
duo123 allyslife hamilelikten sonra bu durum geçer mi? Mesela annem üç çocuk doğurdu ve 45 yaşında olmasına rağmen halen hapşırdığında altına işiyor 🥲 bende kalmasını istemiyorum . Annemde de doğumdan sonra kalmış
allyslife Kiraz53 daima hayırla huzurla gülelim inşaallah😂😂 işemeden gülmeyi unuttum, nasıl bir şeydi?😂 anca tebessüm edebilirim😂
Kiraz53 allyslife 🤣🤣🤣 gül kız en fazla üst değişirsin tebessüm insanı gülmeye doyurmaz ki en iyisi git tuvalete otur patlat kahkahayı 🤣🤣🤣🤣