momsibel egeemomms normal takviye canım içeriğinde kullanman gereken her şey varr yani tek ilaç kullanımı kısaca 😇 ben fazladan arada ekstra omegada alıyorum ama
sevimlipandahii egeemomms yazmıyor gidip eczaneden normal takviyeler gibi alıyorsun Fiyatı biraz pahalıydı 2bine aldım o zaman ben
pofidikanne egeemomms rica ederim canım 🤗 bu arada yağız dedin oğlun mu yağız ismi çocuk nasıl olur 😂🙈
egeemomms emosunanasi iyiyim çok şükür canım Yağızla uğraşmaca işte sen ne yapıyorsun nasılsın bebiş nasıl
pofidikanne emosunanasi he ya bende diyorum tavuklu nohutlu pirinç pilavı ve çorba yapayım nasıl canım çekti 😂😂
egeemomms pofidikanne evet canım yağız ege 🥰 vallahi bundan 2.03 aya kadar çok akıllı çok sakin bir çocuktu son 2-3 aydır çığırından çıktı çocuk🤣
emosunanasi egeemomms Aboo o kadar mı yok ben daha donmadım da . Sürekli hareket halindeyim ısınıyorum herhalde ahahaah
pofidikanne egeemomms hahaha kıyamam sana benim eşim de hep efe istiyordu bende yağız efe güzel olur diye şeettim de 😂
Bhrykndmr egeemomms Hiç birşey kullanmadım iki gebeliktede. İlk 6. Ay sonunda gebeydim. 2.si 2,5 yıl sürdü oda eşimden kaynaklı o vitamin kullandı. 3. Ay sonu hamileydim. Bazen tek sıkıntı kadınlarda olmuyor.
egeemomms Bhrykndmr benim hamile kalmam da bi sıkıntı yok 3 gebelik geçirdim ama şuan çok strese soktum kendimi ondan olmuyor büyük ihtimalle ☹️