eylemtprk veson protein biraz az dedı ekmek fazla yeme günde 1 dilim ye dedı ama bende ekmeksız bır şey yiyemem yemeye devam edıyorsun
eylemtprk veson protein nasıl az anlamadım mercimek nohut proteinli olan yemeklere özen gösterip yemeye çalışıyorum yumurtayı eksık etmıyorum hıç mesela ama yemeye devam edıyorum valla
eylemtprk veson işte nasıl protein azlığı var anlamıyorum zaten doktorumu değiştirdim diğer doktorum bakıp gonderıyordu
annebebekk52 pembeniz aynı bende oğlumda mide bulantısı dan sürekli yatıyordum zaman da geçmiyordu şimdi 2. Ne ara 20 haftalık oldu anlamadım benim de 2 hafta sonra detaylı ultrason var cinsiyet o zmn netleşecek inşallah
vanilyalibuse pembeniz yaaaa maşaallahh 🥹🥹💞💞💞🌸🌸🌸 Rabbim bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzumm
arzu_3436 pembeniz bugün tam 30+0 olduk az kaldı ama zaman geçmiyor😅2. Trimestr en güzeli tadını çıkarın✨
pembeniz eylemtprk vişne suyu ve tatlı çok hareketlendiriyor birde doktorun odasına girmeden önce yürüyün mutlaka, idrara sıkışık gidenlerde faydasını görmüştü aklımda bunlar var inşallah gösterir 🤍
eylemtprk pembeniz ben tatlı hiç yıyemıyorum önceden de tatlıyla aram yoktu hamıleyım yine yok 😂 ama artık yapacak bır şey yok yapacağız göstersin artık kendını çatliycam rüyalarıma gırıyor artık