pembeniz allyslife inşallah bitanem 🤍zaman o kadar hızlı geçiyor ki seninde doğumun yaklaştı her an gelebilir artık🥹ne kadar farke demesem de burada sık iletişimde olduklarımla bağ oluştu resmen aramda heyecanla haberlerinizi bekliyorum 🥹🫂🤍
allyslife pembeniz oyy evet balımmm🥹 sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişlerimiz inşaallah🐣 kesinlikle bağ oluşuyor ve bir şey olsa üzülüyoruz ya da mutluluğuna ortak oluyoruz🥹 hep mutlu hayırlı haberler alıp verelim birbirimize🫂🤍
eylemtprk veson çok şükür yok hıç kusmadım bu zamana kadar. Sadece fazla yıyınce mıde bulantısı ve ağrısı başlıyor ara sırada yanma var
pembeniz beautiful_ inşallah 🥹bende çok sabırsızım hiçbir şey hissedemediğim için iyice heyacanlanıyorum 😄
beautiful_ pembeniz ya şey derler kız bebeğe hamile olanlar sürekli halsiz ve yorgun hissederler sen öyle misin
veson pembeniz belli değil söylemedi artık ben ne zaman gidersem özele gidiyorum ama hala belli etmedi
eylemtprk veson iştahsızlık bende de var. Ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum eşim işten gelınce bır şeyler hazırlıyor gün ıcınde de zorla yemeye çalışıyorum meyve falan yıyorum Bırde doktor bana sadece 1 dilim ekmek yememi soyledı neden
veson eylemtprk bende az yiyorum ama bana doktorum ekmek için bir kisitlama vermedi senin kilon varmı cok
eylemtprk 6 da randevum var umarım kendını bellı eder gostermesı için ne yapmam lazım. Annem çikolata ye dıyor ama ben 12 haftalıkken yedım sureklı yüzünü falan sakladı
pembeniz eylemtprk vişne suyu ve tatlı çok hareketlendiriyor birde doktorun odasına girmeden önce yürüyün mutlaka, idrara sıkışık gidenlerde faydasını görmüştü aklımda bunlar var inşallah gösterir 🤍
eylemtprk veson protein biraz az dedı ekmek fazla yeme günde 1 dilim ye dedı ama bende ekmeksız bır şey yiyemem yemeye devam edıyorsun