htcyd_ eedkcc askım iğne etkisi mi bilmiyorum ama 48 saatte bir beklemeni tavsiye ederim insallah iğne etkisi değildir 🥹 rabbim gönlüne göre versin balım 🎀
eedkcc Melevcen52 🥹🥹 aksam gideceğim 50-60 üzeriyse biraz umutlanırım ama altoysa iğne etkisi der beklerim reglimii
Melevcen52 eedkcc dua ettim senin için ay inşallah iğne değildir iki gün sonra mutlaka tekrarla canım iki katı olacak mı
bhrrr5152 eedkcc iğneden değil bence hamilesiniz . Bu iğnenin etkisi kanda çabuk bitiyor idrardan geç atılıyor bu değeriniz iğneden kaynaklı olsaydı bence 3-4 falan çıkardı hcg değeriniz . Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah 🤲🏻💗
seymakca12 eedkcc 12 gün boyunca iğne hcg’yi etkileyebilir diye biliyorum. Keşke 2 gün daha bekleseydiniz değer çok düşük. Yeni olduğu için de olabilir iğnenin azalan etkisinden de. İnşallah hamilesinizdir bence 2-3 gün sonra tekrar kan verin.
melikeaytekin eedkcc 2 kere vuruldum ıkısındede 12. Gunden sonra test yap dedı doktorlar bırınde 14. Gun bıle hcg vardı 5 cıkmıstı deger 2 gun sonra verın kan tekrar eger yukselırse zaten gebelık kesınlesır
eedkcc melikeaytekin bilmiyorum ki evdeki test ile takip ettim2-3 gün ikinci çizgi yok oldur tamamen sonra regle 2 gün kalınca test yaptım silik cizgi geldi bilmiyorum kafam cok karısık
sedatm @eedkcc canım hiç belirtin var mı acaba ben de ovitrelle sonrası 9. Gundeyim hiç belirti yaşamıyorum umutsuzum biraz
Melevcen52 sedatm belirti olmayıp pozitif olan da oluyor.ben önceden yaptırmıştım ovitrelle aşırı kasık ağrım vardı negatif oldu bu sefer çok ağrım yok mesela
eedkcc Busracan_ bhrrr5152 evde test ile takip ettim bu gün sanırım bu ay tutmadı kaset test kalmıstı onla baktım yok maalesef test çizgisi veya gölgesi
Busracan_ @eedkcc bence hamilesiniz, benim de 12. Gün 18 çıkmıştı beta. Yarın tekrar idrar testi yapın koyulaşma varsa vardır inşallah
bhrrr5152 eedkcc kız betan daha düşük olduğu için çıkmamıştır kaset testte . Onlar yüksek hcgleri gösteriyor . sen 12.gün tekrar kan veer moralini bozma