eedkcc Kızlar ovitrielle 10. gün doldu saati saatine saydım ve test yaptım reglime 2-3 gün var bakar mısınız
gamzeakarsu17 eedkcc test eğer doğruysa var görünüyor allah gönlünüze göre versin sağlıklısını versin
eedkcc gamzeakarsu17 Busracan_ Melevcen52 Günaydın kızlar simdi tekrar yaptım yine aynı şekilde çıktı ama bu daha hızlı çıktı gibi geldi dünki 5 dk da cıktıysa bu 3 dkda cıktı https://hizliresim.com/9ufvysh5 https://hizliresim.com/u6lyvwlc alttaki yeni olan diğeri kurudukca daha cok belirginleşmiş
Busracan_ @eedkcc bir gün sonra tekrarlayın testi koyulaşma olursa vardır inşallah, bende ovitrelle ile hamile kaldım.
eedkcc Busracan_ canım prodpektüste 10 gün iğne etkisi olabiliyor gibi bisi yazıyor o yüzden kararsızım sabah ilk idrar ile tekrarlayacağım bu ilk idrar değil çünkü
Melevcen52 eedkcc eedkcc bazıları vardı okudum 10.gün negatif çıkıp 14 pozitif olan öyle de olabiliyormuş bilgin olsun
Melevcen52 eedkcc yok yok iyi dedim merak etme bence var gibi ya inşallah gönlümüzden geçtiği gibi olur ikimizin de 😍
Busracan_ @eedkcc evet, bende de 10. Gün negatifti testim 11. Gün böyle hafif silikti 12. Gün kan verdim öğrendim. Şu an ikizlere hamileyim
eedkcc Melevcen52 Ayy bacım inşallah ya heveslenmek istemiyorum hala iğne etkisi gibi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı senin güzel haberlerini bekliyorum rabbim umutla bekleyen herkese nasip etsin inşallah
eedkcc htcyd_ Bacikom günaydın biraz daha bekleyeyşm diyprum evde reglim geçsin öyle gideyim ovitrielle vurulmuştum saat hesabıyla 10 günü geçti test yaptım o yüzden de bakalım belki ondandır diye düşünüyorum hala
htcyd_ eedkcc aaa kaç gün var adetine yavrum mantıklı söylediğin gönlün nasıl isterse öyle yap hayırlısı olsun insallah 🙏🏻🩵
eedkcc htcyd_ 🥺🥲 korkuyorum negatif görmekten belki bu aksam gider kan veririm ama erken mi değil mi bilmiyorum
htcyd_ eedkcc askım adetine zaten iki gün var ben adetimden 2 gün önce 89 beta ile öğrendim her 2 günde bir kan verdim eğer varsa zaten şuanda çıkar Allahın izniyle 🫶🏼 O yüzden sıkma canını lütfen 🩵
eedkcc Melevcen52 🥹🥹 aksam gideceğim 50-60 üzeriyse biraz umutlanırım ama altoysa iğne etkisi der beklerim reglimii