elmaskestane yarensari benim hiç belirtim yoktu adetim 4 gün geçikti test yaparak öğrendim Allah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻
yarensari elmaskestane amin inşallah hayırlı olsun size de❤️ ben artık salıyorum ya böyle diken üstünde yaşayınca olacağı varsa da olmaz bu gidişle
sebosssistebea elmaskestane bende tam 6 gündür regl olmuyorum 6 gün gecikti acaba var mıdır test yapmaya korkuyorum ümitlenmek istemiyorum çünkü çok istiyorum anne olmak ama test negatif çıkarsa çok üzülürüm ya
srbstcnr Evranur bilmiyorum tam ama kuruma cizgisi böyle dümdüz olmaz yarısı cıkar bence bu bildigin cizgi ama yine de siz kan verin umutlandırmak istemem ben var gibi görüyorum
Evranur srbstcnr inşaallah vardır ya bu ben ilk gebelm olcak olursa 7 yıldır evliyim sekizinci seneye gircem hiç tatmadım o duyguyu pazar günü adet olacaktım olmadım İnşallah vardır 🥹
Evranur srbstcnr inşaallah amin güzel dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaallah tadarım hayırla sağlıkla afiyetle ve tatmak isteyene de rabbim nasip etsin umutlandı yine🥹
elmaskestane sebosssistebea inşallah vardır Allah gönlüne göre versin ama yoksada üzülme vakti saati vardır illaki olucaktır 6 gün uzun bi süre bende denemelisin