harbyy ftmagguney boş vaktimin olduğu her an ben 😅 hamilelegin verdiği uyku öyle bişey değil ya mesela AVMde alışveriş yapıyorsun uykun geliyo ya da açık havada yürürken uykun geliyo çok baskın bı uyku 😂
ftmagguney baabymom negatif çıkmasından çok korkuyorum nedense yoksa heyecanıma yenik düşerim zaten 😂😂
ftmagguney mertunn ya en son ki regl günüm 30 ağustostu kendi içimde bişeyler netleşsin diyorum ama belirtiler kendini çok göstermeye başladı ondan gitgellerdeyim😂
ftmagguney harbyy ahahaha ya 😂😂dimi hayır ortamda tanımıyor bi yere gidicem mesela boş bir yer görmeyeyim hemen yani 😂😂
htcyd_ ftmagguney Hiç bir belirti yoktu askım eşim birlikteliğimizde akıntımdan şüphelendi ve test yapmam için ısrar etti 🐣
zuzuuw ftmagguney bunlar le le si. Lolosu bulantılar başlayınca. Vallahi bak son aydayım 40 haftaya göre 20 gün sonra doğurmam gerekiyor ama beni en çok ne zorladı dersen bulantı derdim
ftmagguney htcyd_ bugün mesela ilk defa şöyle açık sarımsı bi akıntı geldi ama yanma kaşıntı yok bu da kafamda soru işareti bıraktı