ftmagguney Kızlar reglime son 3 gün kaldı ve aşırı etkilerini görmeye başladım böyle karnımda bi dolgunluk hissediyorum kasık Ağrıları baş dönmeleri baskın uyku halleri mide yanması sizce bu 3 günü beklemelimiyim yoksa test yapmalımıyım yardımcı olurmusunuz🥹
zuzuuw ftmagguney merhaba bence adet gününüzü bi iki gün geçerse yapın. İnsan erkenden yaptı mı hayal kırıklığı yaşıyor o sebepten tavsiye etmem.Ama çok merak ediyorum dersen de yap gitsin
baabymom ftmagguney ben 4 gün varken yaptım gözüktü kimyasal oldu iyi ki yapmışım diyorum doktorlar yapmayın diyorlar ama en azından bir kere kimyasal geçirdiğimi bilmiş oldum şimdi yine erken yapacağım yine kimyasal olursa en azından doktora giderim
Mama_ustasi ftmagguney evde yapabilrisiniz ama ben hastanede verilen betahcg’yi daha doğru buluyorum. Ama ilk seferde tabii evde test yapmak daha mantıklı
zuzuuw ftmagguney ben gittim bi hafta önceden yaptım gebelik görünmedi dedim ki kendi kendime ilk test farklı diye ben beceremedim kesin 10 dakka arayla ikincisini yaptım daha önce kullanımını bildiklerimden yani. Onda da negatif çıkınca emin oldum ve hayal kırıklığı yaşadım. Adetim bi gün geçti ama aşşağıda da ağrım var adet sancısı gibi hafif . İkinci gün test yaptım çok silik bi pozitif çıktı. 15 dahkkada koyulaştı
yaren124 ftmagguney yap bence 23 ünde adet olmam gerekiyordu 24 ünde direk kan verdim 500 çıktı beta 3-4 gün öncede test yapsam çıkarmış yani
zuzuuw ftmagguney ftmagguney valla ilk çok açık iştah Sonrasında halsizlik yorgunluk ve adet sancısı gibi hafif tatlı bi sancı adet olacakmış hissi veriyordu. Belki göğüslerde hassasiyet de vardı tam hatırlamıyorum
baabymom ftmagguney testin pozitif çıkıyor kanda da çıkıyor ama değerim çok düşüktü zaten anlamıştım adet tarihinde de regl oldum kese olmuyor vücut döllenmiş yumurtayı kabul etmiyor Bazılarının da değerleri yavaş yavaş yükseliyor veya yükselip bi anda düşüyor kese gözükmeden daha bu şekilde