Mrvll kubraplbyk bende 30+0 ım. 22 Kasım hıssedıyorum. İlk çocuğum 38+2 de gelmek istemişti ınsallah 40 lı haftaları bulmaz 🤯🙏🏻
BloomingMama eminaas bende 38 de doğurmak istiyorum 40 42 haftalar çok gözümde büyüyor artık kavuşmak istiyorum özlüyorum merak ediyorum 🫠🐣
papatyaseverrrrr BloomingMama benim de 30 Ekim gösteriyor 35. Haftamdayım ama nedense kasıma sarkacakmış gibi geliyor ilk oğlum 40. Haftayı geçirmişti çünkü sanırım o yüzden 😂
BloomingMama papatyaseverrrrr inşallah sarkmaz 38 bence ideal ya doğum için daha ne gelişecek dmi benim ilk ilkler geç gelir diyorlar ama bilmiyorum inşallah 40 ı bulmaz 🥹
papatyaseverrrrr BloomingMama Ahh inşallah 38 39 çok ideal 40ı bulunca iyice hareket bile edemiyorsun benim 40+3 de oğlumun gelmeye hiç niyeti yoktu sancım vs de yoktu suni sancı aldım epidurllim takıldı 6 cm açıklıkta suyumu bile o ara ebe patlattı 😂
Rojdiyebiri BloomingMama tahmini doğum 14 şubat yazıyor ama ben şubatın ilk haftası doğuracakmışım gibi hissediyorum 3-4 şubat olacak sanki🥹
BloomingMama Rojdiyebiri ayy ne güzel 14 Şubat bebeği 😍 ama hepimiz bi 10 gün öncesinde hissediyoruz sağlıkla gelsin tüm minikler 😍