kubraplbyk BloomingMama ben 30 haftalığım henüz tarih belirlenmedi uygulamalarda 4 aralık yazıyor ama ben daha erken, kasımın sonlarına doğru doğuracakmışım gibi hissediyorum nedense😂 sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler🥹❤️
vanilyalibuse BloomingMama bebeğimin beklenen doğum tarihi 28.01.2027 ama inşaallah sağlıkla sıhhatle 1 güncük önce gelir de 27.01.2027 olur 🥹🤍🤞🏻
babielif BloomingMama hahahaha😆😆😆 benim doğum günüm 15 Ekim bende ya ondan 1 hafta önce yada 1 hafta sonra gibi hissediyorum bana yakın olacakmış gibi😆😆
BloomingMama kubraplbyk banada söylenen tarih yok canım 40 hafta 23 ekime denk geliyor ama bence 13 ekimde olacak 🫠🐣
3Queenmom kubraplbyk aynı haftadayız bakalım önce siz mi ben mi doğurcam uygulamalar bana da 4 Aralık diyo bakalım ben de Kasım hissediyorum
Mrvll kubraplbyk bende 30+0 ım. 22 Kasım hıssedıyorum. İlk çocuğum 38+2 de gelmek istemişti ınsallah 40 lı haftaları bulmaz 🤯🙏🏻
BloomingMama annebebekk52 14 şubatta olsun hediye diye verirsin eşine 😅 daha erken gelirse kardo erken gelmiş olur sağlıkla gelsin minik civciv 😍
beeetul annebebekk52 benim bebeğim de 18 Şubat gibi gösteriyor ama daha erken olacakmış gibi. Genelde planlanan tarihin 1 hafta öncesi doğum yapıyorum ☺️ iki kızımda da öyle olmuştu.