annne_ zeyuss benim iki gebeliğimde 30. Haftadan sonra sıkıntılı geçtiği için ikisinde de bol ağrılı sızılı. Yoruldum diyebilirim sadece🙂
zeyuss annne_ benim ilkinde 29 da erken doğum riski başlamıştı ful yattım bunda çok dikkat ettim o yüzden çok şükür olmadı ama geçmişte var diye doktor temizlik felan yapma zorlama diyor çocukla çok zor bende yoruldum sezeryanmi normal mi 🥲🥲
gogebakk zeyuss yok canım daha randevuya gitmedim daha bi şey ettiğim de yok ama sanırım fazla hareketsizlikten oluyor
annne_ zeyuss benimki de aynı durum işte ama ben durmadım bunda kurtlu gibi ağır temizlik falan yaptım en son hastanelerde afedersin süründüm yani mahvoldum. Şimdi dikkat ediyorum haftasını doldursun diye bekliyorum.hiç iş yapamıyorum
mermel zeyuss Yok canım ödem falan muhtemelen gene enfeksiyon kaynaklı iki kez daha başına geldi hayır doğumda yaklaştı benim o yüzden böyle olunca stres oluyorum 37+5 bugün benim.
cicek63 zeyuss maalesef aynı durumu yaşıyorum oturmakta bile zorlanıyorum sanki oramda bıçaklar var☹️
zeyuss mermel inşallah ya benim ilk zorunlu sezeryandı şimdide öyle olcak inşallah sağlıkla vaktinde gelirler az kalmış
zeyuss annne_ bende 17 haftada aynısını yaptım sancım olup rahatsızlanınca korktum dikkat ettim boşver yapma vaktini tamamlasın bebeğimizden önemli değil ev işi