nrslomr zeyuss benimde var ya sırtım da ağrıyor komple. Ve alt kısımda bir baskı var sanki bebek kasıklarıma kadar indi gibi hissediyorum. idrara da sık çıkıyorum bir kaç gündür. 34. Haftadayım ben de
gogebakk zeyuss bende 32.haftadayım bacaklarım el bileklerim ağrıyor ödemden iki bacak arama yastık koyarsam hafif rahat ediyorum yatıyorum yoksa zorluyor beni biraz karnımda hafif kasılma sertleşme var yatınca geçen türden
cicek63 zeyuss maalesef aynı durumu yaşıyorum oturmakta bile zorlanıyorum sanki oramda bıçaklar var☹️
ervaaaak sukkran Ya aynı benimde 32 haftalığım tam sol kasığımda sanki adet olmadan hemen önce hafif bir ağrı olur ya öyle ağrı oluyor sizde de mi böyle?
zeyuss sukkran kendini yorma o zaman tetikliyor ben elimden geldiğince iş yapmıyorum yapınca hemen baskı ve ağrı oluyor zaten
gogebakk zeyuss yok canım daha randevuya gitmedim daha bi şey ettiğim de yok ama sanırım fazla hareketsizlikten oluyor
zeyuss annne_ 4 canım kız benimki buda erkek bel ağrım ilkinde bu kadar değildi senin nasıldı ilkinde
annne_ zeyuss benim iki gebeliğimde 30. Haftadan sonra sıkıntılı geçtiği için ikisinde de bol ağrılı sızılı. Yoruldum diyebilirim sadece🙂