kizinaasikanne ay maşallahhh sizinn sürecinizz güzel geçmişş şükür kii🥹keşke gerçekten herkes hepimizz herrr zaman iyi insanlara denk gelebilsek. çapa da bende staj yapmıştım orayı da o dönemden biliyorum yani hastane demeye bin şahit lazım kii sağlık alanındaki bir yerin öyle olması…
bende çok şükür ki doktorumdan memnunum zaten bizim tanıdığımız birisi o yüzden de giderken içim rahattı ama elbette ilk kez gebelik yaşadığımdan o gerginliğim çok vardı yalan değill🥲 gerçii artık 37+5 im süreciminn sonundayim inşallah sağlıkla kolaylıkla da oğlumu kucağımada alırımmm🤲🏼🤲🏼 bizde dr ile hani hangi hast vs diye konuşunca ist hospitalı önerdi. evimize de öyle aman aman bir uzaklığı yok diye ve tabii fiyata da bakınca orası bizede uydu. ben tabii şimdi bu son zamanların verdiği endişeler içindeyim. sancım ne zaman artacak, artması için şimdi bişiler yapmalı mıyımm ya da işte böyle kendi kafamı dağıtmak için ay oda süslemesi nasıl yapsam, odaları nasıldır vs gibii düşüncelere de dalıyorummm. sizden memnuniyet cümlelerini duymak gerçekten çok iyi geldi Allah razı olsun. bizimde şuan normal doğum olarak ilerliyor Allah bi kaza bela aksilik vermezse inşallahhh🤲🏼 doktorumda bana artık egzersizlere başlayabilirsin, şuan işte senin sancılanmanı ve doğumun başlamasını bekliyoruz dedii.
siz direkt doğum için mi hastaneye gittiniz? yani önceden bi arayıp herhangi bir bilgi vs almam gerekir mi hastaneden??