2prensesannesiiii mrcnz dün yaptım ben bide yarın sabah yapmayı düşünüyorum dpo 7 oluyormuş yarın bak bi sende testime 🥹
mrcnz 2prensesannesiiii yok bacım ben 6 aydır bekliyorum hemen bakmıyım bu sefer stresten adetim gecikiyor
mevsimmbhr Arzum21 ciddi olamazsın depo 5 te nasıl çıksın spermler daha gıdecegı yere bıle ulaşmadan yansıyıp hemen ıdrara mı yansıyacak ımkansız tıpta
2prensesannesiiii mevsimmbhr hesabımız yanlış ya da yalancı pozitif o halde bilemiyoruz bu arada dün yaptım silik çıktı
2prensesannesiiii aynurella_85 başka hiç belirtim yok hatta dün bugün hiç yok test yaptım dün silik çizgi gören oldu bi bakar mısın balım bugün dpo 6
mevsimmbhr 2prensesannesiiii canım yaptığın test inovita mı yumurtlama testlerının ıcınde çıkandan hani o hassas bi test degıl yanı erken gebelık testı degıl dıye bılıyorum erken yumurtlamış olabılırmısın
aynurella_85 2prensesannesiiii sen bana testi at canim bakayim benim dpo 9 ve 10 da silik cikmisti normal gogus sizisi oluyor son dpo ya yakin 4 gun bel kasik agrisi bence zmaani var ama teste bakarsam anlarim🥰
mrcnz 2prensesannesiiii bakayım canım fotoğraf ile gözle görülen aynı olmuyor ama ya fotoda çizgiler çıkmıyor bence ovulasyonda bile aynı olmuyor foto ile
2prensesannesiiii mevsimmbhr yok balım erken gebelik testi yazıyor üstünde yumurtlama testi kullandım 34. döngüde pik oldu çatladı bugün 40. günü döngümün
mevsimmbhr 2prensesannesiiii canm yumurtlama testınde çıkarsa da ikisi de aynı koyulukta olması gerekır yani kıpkırmızı olmalı ki ihtimal var o zaman yanı yumurtlama testi ile pek te belli olmaz ınsallah vardır
baabymom 2prensesannesiiii benim de dpo 5 o zaman benım de sol yumurtalığımda ani hareket yapınca batma oluyor falan sizce belirti midir bu