2prensesannesiiii nilruhu pazartesi akşamı ya da salı sabahı tekrarlarım 🙏🏻🥰 inşallah vardır bi an kafayı yedim sandım
nilruhu 2prensesannesiiii erken gebelikle tekrarla bence sabah. Eğer varsa mutlaka ilk idrarla daha belirgin çıkıyor.
2prensesannesiiii nilruhu erken gebelik bu bi sonraki de erken gebelik testi olacak balım 🥰🙏🏻 inşallah çizgi belirginleşir 🙏🏻
nilruhu 2prensesannesiiii hadi inşallah inşallah. Dpo daha çok yeni 10 12 gibi hepten pembelişir bu bencee😍
nilruhu 2prensesannesiiii bana gebelik arkadaşı olursun inşallah bende yeni öğrendim birlikte haftaları sayarız🐣
deletedmom0913 Arzum21 dpo 4 te nasıl çıktı yerleşme 6-10 dpo da olur yani dpo 10 dan itibaren silik de olsa pozitif görürsünüz. Dpo4 çok erken daha ☺️ yanlış hesaplamış olabilir misiniz
2prensesannesiiii nur_1207 5 yarın 6 salı günü tekrar yapacağım çarşamba günü de randevum var bakalım artık inşallah koyuluk yükselir 🙏🏻
aykutyesim 2prensesannesiiii bende de olmuştu bugün dpo 8 deyim yine kasık ağrım başladı inşallah vardır ikimizde de 🙏🏻🌸
mrcnz 2prensesannesiiii valla geçtiğimiz aylardan çıktığım üzüntü nedeni ile gecikmesini beklicem baya bi sabır edebilirsem 🥹