Tugbakaya Samettoy Eminim iyi niyetle yazıyosunuz fakat yarım saat boyunca geçmemiş zaten birşey olup olmadığını burda hiçbirimiz bilemeyiz arkadaşımızı doktora gitmesi için cesaretlendirsek çok daha faydalı olur bence
Nurrrrr Edessanr canım hep öyle oluyor eşler o konuda dahada hassas ve kırılganlar naptın doğru söyle diyip diyip dururlar İnsallah sadece azıcık bir ağrıdır ciddi birşey yoktur 😘🙏
Reykzy Edessanr kalçanın üstünde sadece bi taraftaysa siyatik agrısı olabilir magnezyum kalsiyum takviyesi alıyo musun bi ılık duş al yatıp dinlen yavaş yavaş geçer stres yapma yarında devam edebilir
Gokkusagivemucize Benim de oldu o ağrı bir süre. Damar sıkışmış gibi. Hala da azıcık iş yapsam tek tarafım ağrıyor ve zor yürüyorum. Şiddetli olduğu zamanlar soluma yattım ve dinlendim hep. Geçmiş olsun stres yapmayın. Doğum sancısı böyle olmuyor muhtemelen kramp gibi bir şeydir.
Nursemomm Edessanr hastaneye gidn nst bakılsın samcı olabilir bu şekilde şiddetli sancı olursa açılmanız olur erken hareket ederseniz en azından durdururlar
Seher_ Edessanr benimde oldu geçen gün canım birden et kısmasi gibi bişey oldu yürürken bile ağlattı adım atamadım krem verdi acilden doktor o geçirdi bide Parol verdi ama Parol kullanmadım krem çok iyi geldi yoksa gecmiyodu gece boyu çektim ağrısını