Edessanr Arkadaşlar yarım saat önce belime bi ağrı girdi herkezi aradım ama kimse bişi demedi ağlayarak yAzıyorum suan 21 haftalık gebeyim eşimle oturduk ona yaslanıyordum birden belim ısındı sonra ufak ufal kramplar girmeye başladı ama çok şiddetlendi şuan belimi ovaladım plates topuna uzandım ama yok cok can yakıcı bi ağrı napsam geçmiyor herkezi ayağa kaldırdım ilk kez canm bu kadar acıyor ağır bişi de kaldırmadım iş bile yapmadım bugn başına gelen varmı nasıl geçer napıcam
petitehatunn Edessanr belden kasığa doğru adet ağrısına benzer bir ağrı olursa hemen hastaneye gel demişti doktorum. bence hemen bir acile git canım evde bekleyerek çözüm bulamazsın ne olur ne olmaz
Edessanr Samettoy hayır yok baktım hala bakıyorum devamlı hiç bişi yok şiddetli bi ağrı var sadece yayılıyor kaynıyor böyle belim
Edessanr petitehatunn ama şuan sadece belimde 1 saatir böyle kasıklarıma vurmadı ya böyle belim nasıl anlatim bilmiyorum çok şiddetli bi ağrı anlatamıyorum
petitehatunn Edessanr şiddetli olduğu için acile git diyorum canım. ne olduğunu ancak orada anlarlar. Birşeyin yoksa da en azından kafan rahat olur
Nurrrrr Edessanr Bence bir hastaneye gidip acile görünmelisin bunun başka açıklaması yok google amcaya bile yazsan değişik şeyler cıkıcak muayene olman lazım bak hamilesin bunlar şakaya gelmez👍🏻
Tugbakaya Edessanr hiç korkma kanaman yokmuş zaten rahatlamak için bir an önce git bize de haber ver mutlaka
Samettoy Edessanr ozaman gecmesse doktora git ama bence o cocugun yeli olabilir bende de oluyo ara ara kanams yoksa sikinti yok bence
Tugbakaya Samettoy Eminim iyi niyetle yazıyosunuz fakat yarım saat boyunca geçmemiş zaten birşey olup olmadığını burda hiçbirimiz bilemeyiz arkadaşımızı doktora gitmesi için cesaretlendirsek çok daha faydalı olur bence
ebru23 Edessanr kasilma seklinde mi agri mi sicak tutmaya calis kendoni gecmesse bi doktora gorun canim