eceveb hyrss yarın sabah tekrar yap bakalım. İlk idrarla yapma. Ve 2 saat su içmeyi bırak ona göre net bir sonuç çıkar
hyrss eceveb sabah ve şimdi yaptım silik resmen yok sanırım çatladı akıntıda var dünü degerlendirmiştik bugünüde değerlendiricez dimi bide bugunu mü dpo 1 sayacagım
hyrss aynurella_85 canım dün koyuydu ya bugun sabah ve akşam yaptım komple silik sanırım çatladı bide akıntı geldi uzayan bugunü mü dpo 1 diye sayacagım
aynurella_85 hyrss eger akinti geldiyse dedigin gibi olmus canim yok bugun sayma eger silik se akinti varsa degerlendir catlamis yumurtan canim yarinda degerlendir sonra gun ara 3 gun birlikte olduktan sonra dpo basliyo suan degil canim
hyrss nilruhu canım dün koyuydu ya bugun sabah ve akşam yaptım komple silik sanırım çatladı bide akıntı geldi uzayan bugunü mü dpo 1 diye sayacagım
nilruhu hyrss silikleştiği ilk gün dpo 0 oluyor. Ertesi gün dpo1 olarak sayılıyor canım. Bugün silikleştiyse testin dpo0 bugün🤗
hyrss nilruhu valla gitti çizgiler yok atayım bakar mısın birde sen kan verecektin ne oldu sonuç bebiş var mıııı
nilruhu hyrss at bakalım bi hepsine🤔 kan verdim evet 288 çıktı yarın akşam tekrar vereceğim. Sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏻🤗
nilruhu hyrss pikten 1 gün önce pik günü ve silikleştiği gün şans yüksek diyorlar. Ben bu şekilde yapmıştım.
hyrss nilruhu yaa gözün aydın saglıcakla kavusun inşallah bende oglumu 94 le ögrenmiştim artar inşallah
nilruhu @“hyrss”#p41464378 pike yakın çıkmış ama bence bir kaç gün daha devam et. Bazen böyle lh yükselip düşüyor bir kaç gün sonra pik yapıyor. Ama yine boş geçme değerlendir de.
nilruhu hyrss bu markayı hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama eğer koyulaşıp sonra silikleşiyorsa en koyu testi pik sayın diyorlar.
hyrss nilruhu en fazla dün 27 de koyu gördüm ilk beş dakikayı baz aldım ben somrası geçersiz diyodu durdukça koyulaşıyodu çünkü bakalım yarın da silik çıkarsa kesinleşir dimi