hyrss eceveb malesef çok uzun ya geçen ay da 40. Günde adet oldum bu ay ilk defa ovülasyon testi deniyorum
mevsimmbhr hyrss canm selam yarın Pik olur gibi ınsallah tez vakıtte o mutlu haberı sende alırsın Rabbım gönlüne göre versın 🙏🏻
nilruhu hyrss pik olabilir çok silikleşmiş 1 2 gün daha devam et teste bakalım yine aynı siliklikte mi çıkacak.
hyrss nilruhu off pik degil yarın falan pik olur yakın yazıldı ddgerlendirmedim bugün degerlendirsek kaçırdık mı
hyrss nilruhu artık beynim yandı gerçekten şimdi yaptım öglenkinden koyu bu seferde sizi de rahatsız ediyorum ama
hyrss nilruhu canım dün koyuydu ya bugun sabah ve akşam yaptım komple silik sanırım çatladı bide akıntı geldi uzayan bugunü mü dpo 1 diye sayacagım
aynurella_85 hyrss banada dun pik geldi bugun catlamis geldi ama tabi yanilabiliriz pike daha olabilir
aynurella_85 hyrss evet pike yaklasiyor canim artik gunde 2 defa olc tek degil piki yakalayalim insallah yarin sabah daha da koyulasir bence sabah yine paylas bizimle 🤗
eceveb hyrss yarın sabah tekrar yap bakalım. İlk idrarla yapma. Ve 2 saat su içmeyi bırak ona göre net bir sonuç çıkar
hyrss aynurella_85 canım dün koyuydu ya bugun sabah ve akşam yaptım komple silik sanırım çatladı bide akıntı geldi uzayan bugunü mü dpo 1 diye sayacagım