Nzisty arya2121 evet cnm detaylı usg iptal oldu doktor yoktu ama çok iyi bir doktora hittim %100 kız dedi şimdi ona alışveriş yapmaya gidiyorum
meliskzgn tosbix kaçıncı haftada öğrendiniz doktorum Banada kız dedi ama 16 haftada daha kesin olur dedi 😅
tosbix meliskzgn 12+3 üz canım doktor net söyledi söyliyim mi cinsiyet partisi yapcak mısınız dedi bizde yok yapmıcaz söyleyebilirsiniz dedik 😂
sevimlipolyanna Ayyy Allahım şu güzel sevinci bize da nasip et inşallah 😍😍 Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah ❤️
tosbix sevimlipolyanna aminn aminn rabbim kimseye aratmasın evladı cinsiyetide herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥹🤗
annebebekk52 tosbix gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza benim de bı oğlum var 2 kız bende çok mutluyum 20 haftalık şimdi den kıyafet toka bakıyorum hep hayal ediyorum erkek evlat da elbette çok güzel ama kızı giydirme süsleme hevesi başka ya 💕🌸
tosbix annebebekk52 bana kalsa bende bakıcamda daha çok küçüğüz teyzesi 12+3 üz acele etmiyim bakalım ama sabırsızlanıyorum herşey için 🥹🥹
SuEr_Tu1512 tosbix Maşallah o haftada kesin söylediyse 🧿 bende 14+6da öğrendim benimde Kızım olucaakk 🥹 inşallah değişmez burda değişenleri çok görüyorum 😬 2 oğlum var Rabbim nasip etti çok şükür 🙏
annebebekk52 tosbix maşallah prensese 🌸 netse al heves ettiklerini ufak Ufak toka olur çorap olur zaman da çabuk geçiyor zaten daha dün bende 10. Haftalardaydım hangi ara 20 olduk anlamadım
delalinannesi tosbix tebrik ederiiiimmm ❤️❤️❤️❤️ sağlıkla sıhhatle gelsin minik prensesin inşallah ❤️🌸 kız annesi olarak ben de çok heyecanlıyım biliyor musun inanılmaz güzel bir hiss ❤️❤️❤️❤️
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Aşkım korkuyoruum değişir diye şurda değişenleri görüyorum ya benimde öyle olucak sanıyorum🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️
_Mother_ tosbix gönlünce olması çok iyi olmuş adaptasyon olarak daha iyi oluyor ki bence her annenin kızı olmalı 🥰😇 bende 3. Kızımı bekliyorum cıvıl cıvık renkli bir ev olacağız inşallah 🧚♀️😆