tosbix Ay çok mutluyun kızlar kızım oluyormuş öyle hissediyordum hep zaten 😍 Sağlıkla gelsin inşallah minik kızım benim 🫠♥️ Aman kızım olacak vay lele giydirecem pespembee vay lelee diye dolanıyorum evde 😂😂
2inciAnnesi27_ tosbix gözünüz aydın, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸 kaç haftalıksınız acaba perşembe günü 12 olacam cuma günü de randevu var belli eder diye umut ediyorum ama bilemiyorum kızım 13 te belli olmuştu 🤣
tosbix _Mother_ ay çok mutluyum valla oğlan olsada sevinirim tabi herkes erkek derken hep kız hissediyordum 🥹
_Mother_ tosbix gönlünce olması çok iyi olmuş adaptasyon olarak daha iyi oluyor ki bence her annenin kızı olmalı 🥰😇 bende 3. Kızımı bekliyorum cıvıl cıvık renkli bir ev olacağız inşallah 🧚♀️😆
Nzisty tosbix bizim de bebiş kız daha karnımda böyle göbeğimi mıncıklıyorum doğsa yerim herhalde onu Allah herkese kız annesi olmayı yatırsın diyelim ❤️❤️
Nzisty arya2121 evet cnm detaylı usg iptal oldu doktor yoktu ama çok iyi bir doktora hittim %100 kız dedi şimdi ona alışveriş yapmaya gidiyorum
ayse1000 tosbix benimde kızım olucak bende aynı şekilde geziyorum en başından beri kız dedim kız çıktı kendimi öyle zor tutuyorum ki her gördüğüm elbiseyi almamak için 😁😁🩷 Dün bir yaş doğum gününe giydiririm diye elbise beğenirken kendime dur dedim çocuk daha 18 haftalık içimde 😁😁😁
annebali0 tosbix gözün aydın canım Rabbim sağlıkla doymayı nasip etsin ben 12+4 de cinsiyet belli degıl yok henüz küçük su bu dedi doktor özel de bu haftalar yanıltıcı oluyormuş sözde .. sizinkine nasıl bir kanaatle kız dedi bacak arası boşmuydu yani ne bilim bana erken dedi tahmin yürüttü %55 lik ama emin degılım şüpheli dedi
tosbix annebali0 doktor hiç şüpheye düşmeden söyledi zaten doktorum herkese bu haftalarda söylüyormuş daha önce giden tanıdklarımada bu haftalarda söyledi 🌸