parla94 fgunel meme ucu masajı, çuha çiçeği yağı kapsülünü fitil olarak kullanmak işe yarıyor diye okudum ama haftam erken daha uyguşamadım. Araştırabilirsiniz
melismersin fgunel 30. Haftamdan beri hep yüzmüştüm yürümüştüm birde aktif çalışıyordum zaten. Masa başı olmama rağmen çoğu zaman saate 1 kalkıp 20 dk turluyordum. 37+6 da doğumum oldu ve rahat oldu. Açıkcası hareketli olmama bağlıyorum
mommhra fgunel ananas hurma korunmasız ilişki merdiven inip çıkmak istemsizce ve bilinçsizce ıkınmanızı önermem
linababy10 Bence yürümek ben norml hayatımda çok yürüş yapan biriydim gebelikte azaltım tabi ama 7. Ayımda tekrar yürüşe çıkmaya başladım ve erken doğum riskim başladı 8. Ayda bence yürüşün etkisi …çok hareketli olmak doğumu kolaylaştırmak demek diyorlar
sehesu Ben çok hareketliyim gün içerisinde de merdiven çıkıp iniyorum egzersiz yapıyorum kurbağa yürüyüşü yapıyorum 38+2 olduk daha gelen yok sancı çıkıyor nst de ama ben hissetmiyorum 🫶
dild fgunel göğüslerimizi sıkıyor muyuz doğumu başlatmak için bilmediğimden soruyorum bende 37+6 yım şuan bu hafta gelsin artık istiyorum 40 ları görmek dahi istemiyorum artık karnımı taşımak çok zorrr
melismersin fgunel rahat doğum için bence hareket halinde olunmalı kasların hep aktif olması doğum sırasında gerçekten kolaylık sağlıyor. Ama herşeyden önce bebek ne zaman gelmek isterse o zaman doğum gerçekleşir 🫣
fgunel melismersin evet öyle gerçekten sadece son ay geçmiyor son haftalar sabırsızlıkla bekliyoruz 💙☺️
melismersin mermel yani şükür kızım çok sağlıklı doğdu. Hep 2 hafta ilerideydik birde beklenen bir tarihti açıkcası. Kontrollerimizde de herhangi bir eksikliğimiz olmadı hatta hep orantılı ilerliyoruz :) 52 cm 3600 doğdu birde. Gebelik şekerim tansiyonum hiç birşeyim yoktu şükür
mermel melismersin Oooo herşey çok iyi imiş normali onun o imiş o zaman 🙂 maşallah sübhanallah barekallah diyelim sağlıkla büyüsün minik papatya🌸🥰
melismersin mermel evet bebişler aslında ne zaman hazır hissediyor geliyor tutamıyoruz yani. Benim kız aceleciydi yani 1 saat sürdü nişanımdan sonra gelmesi. Bazı bebişler annelerini bırakamıyor oda var 42 haftalara çıkabiliyor
mermel melismersin Hay maşallah gerçekten benim ilk kızım 40 haftalık doğdu . Nişan Perşembe geldi, Pazar öğleden sonra doğdu ve hiç istemedi suni falan uğraştık bu kızım da bilmiyorum ne yapar ama erken gelmeyecek belli37+5 ortada bir belirti yok🥲👯