fikretbaciniz xlittleturtlex ben üç çocuğa da molfix ıslak mendil olarak da slepy kullandım ilk baş şimdi elime ne gelse onu kullanıyorum
drmommy xlittleturtlex ben klasik mavi olanını kullanıyorum, premium serisi de güzel beyaz olan sanırım yenilenmiş ama o da hassasiyet yapmıştı ama kızımın poposu hassas ondan
seymamak xlittleturtlex her bebek farklı bezi sevebiliyor aslında birazda bebeklede alakalı birşey yine araştırmak lazım tabi molfixin trendyolda bitane ürününü gördüm türkiyede ilk yazıyor yenidoğan icin onuda bir paket alacagım bir onada bakabilirsiniz yorumlarına falan
xlittleturtlex seymamak çok teşekkür ederim BUGÜN BİRAZ BAKMAYA ÇIKTIK BİMDEKİ O MARKA GERÇEKTEN ÇOK ÇOK UYGUN FİYATI CARFOURDA BİR ALANA BİR BEDAVA VAR PRİMA DA MOLFİX DE İNDİRİMDE DÜZ MODELİ, migorsta bir alana ikincisi %60/%80 indirim var böyle takip ediyorum
seymamak xlittleturtlex cok iyimiş 1 numara olarak ben iki paket ikisindie farklı model alıcam biri bu attıgım link molfix diğeride sleepy yada prima dedim alırım bende bakarım indirimde almak en mantıklısı tabikide ya
seymamak xlittleturtlex bimdekinide herkes övüyor valla bende yenidoğandan sonra bime geçiş yaparım büyk ihtimalle zaten cildin hassaslıgıda azaldıkca büyüdükce dah cok kullanılıcak uzun süre
seymamak xlittleturtlex sleepy natural yenidoğan ıslak mendil ve sleepy bio natural ve e bebek baby me bu ısllak mendiller temiz icerikli
xlittleturtlex seymamak prima tanesi 11/9₺ denk geliyor bim’deki 2.80 uzun dönemde ciddi ödeme demek tabi bebek pişik olur tolere edemez ayarlarız ama kullanabilirse bimdekini de kullanırım valla zaten her şey o kadar pahalı ki nereden ne kısabilirim diye düşünüyorum ister istemez
xlittleturtlex seymamak molfix izotonik sulu çok öneren oldu daha bakamadım ama senin bu dediklerine de bakıcam dedektif gibi sürekli ürün arıyorum kafayı bozdum valla😆
seymamak xlittleturtlex valla bende aynı kafadayım şahsen ilk 1 numarada dediğimi bir paket alırım birde başka sonra duruma kilosuna göre hareket ederim fazla stokta yapamıcam sonra kilosu vs farklı olur olmazsa boşa kalır bide dediğin gibi uzun vadede ücreti önemli tabikide yenidoğanken cildi cok hassas oluyo bebeklerin ama sonrasında dah farklı markalara yönelinir bimdeki mantıklı
seymamak xlittleturtlex molfix izotonik suluda parfüm falan var içeriğinde ya onu araştırdım iceriği yenidoğana uygun değil sleepy en temizi e bebekteki bide yazdıklaırm iyi iceriği temiz trendyoldan 12 li falan alcam
linababy10 orhismommmmmm bende öyle yapmayı düşünüyorum bilmiyorum pratik oluyor mu öyle full pamuk aldım ve sadece 3 paket ıslak mendil yenidoğan için . Dışardayken kullanırım diye . Siz nasıl memnun musunuz
xlittleturtlex linababy10 BUGÜN BİRAZ BAKMAYA ÇIKTIK BİMDEKİ O MARKA GERÇEKTEN ÇOK ÇOK UYGUN FİYATI CARFOURDA BİR ALANA BİR BEDAVA VAR PRİMA DA MOLFİX DE İNDİRİMDE DÜZ MODELİ, migorsta bir alana ikincisi %60/%80 indirim var böyle takip ediyorum bebek bezi ile ilgili bilginiz olsun
orhismommmmmm linababy10 ben çok memnunum en azından pişik yapmıyor. Evde güzelce kullanıyoruz dışarda ıslak mendil kullanıyorum
xlittleturtlex orhismommmmmm benim bi arkadaşım evde çok sık yıkadığını söyledi hemen kaka yapınca suyu ılıtıp altına tutup kutulayıp kapatıyorum dedi böyle bişey yapıyor musunuz öneriyor musunuz
orhismommmmmm xlittleturtlex ilk başta öyle yapıyordum. Sonra küçük bi kaba kaynamış su koyuorum iki güne değiştiriyorum o şekil kullanıyorum Direk patlatıyorum sonra siliyorum bu kadar