feyza141 Kızlar tablet mendil en sağlıksı çalışmama da bir destek olur musunuz 5 dk ayırıp https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdudBWVx12tM-1AkBZa5rhuyBWMwd1CWWD04Cy4dVrAoYzA9w/viewform
symtheone drmommy boykot olmayan bez ve ıslak mendil olarak neleri önerirsiniz memnun kaldınız mı sleepyden
drmommy symtheone molfixten çok memnunum ben , ben de çok kısa bir süre prima kullanmak zorunda kaldım doktor önerisi ile çünkü önüne geçemedik pişik ve mantarın onda da taşıyordu sleepy de bence güzel ama kızıma pişik yapmıştı
kalimero39 xlittleturtlex Islak mendil kullanmayın hiç. Pamuk ve ılık su yeterli. Bez olarak Goon markayı araştırın isterseniz
xlittleturtlex kalimero39 ilk bebeğim olacak bir arkadaş yazmış ki her an pamuk su hazırlayamıyorsun bebek de beklemiyor zaten o yüzden mendille başlasam daha iyi hissettirecek gibi :(
minikfasulyeo xlittleturtlex daha kullanmak nasip olmadı ama araştırmalarım sonucu Molfix den yana kullandım bir kaç sleepy ıslak mendil de aldım Ama Molfix ıslak mendiller de var gerçi ne kadar kimyasaldab uzak tutarsak o kadar faydalı onlar için pamukla altlarını silmek daha sağlıklı
seymamak xlittleturtlex her bebek farklı bezi sevebiliyor aslında birazda bebeklede alakalı birşey yine araştırmak lazım tabi molfixin trendyolda bitane ürününü gördüm türkiyede ilk yazıyor yenidoğan icin onuda bir paket alacagım bir onada bakabilirsiniz yorumlarına falan
Tugceasel21 xlittleturtlex E bebek migros bide tabi varsa market olarak groos marketlerde büyük marketlerde oluyor dış kısmı koyu mor mavi gibi
clkjdkdks xlittleturtlex Prima en iyisi evet çok pahalı Molfiks güzel Biz baby turco kullanıyoruz hem bez hem ıslak havlu çok memnunum Slepyy bezi ıslak mendili berbat hiç begenmedim
drmommy xlittleturtlex ben klasik mavi olanını kullanıyorum, premium serisi de güzel beyaz olan sanırım yenilenmiş ama o da hassasiyet yapmıştı ama kızımın poposu hassas ondan