sifadrmaz byayla akrep olmasın diye ben birkaç gün erken doğum yapmak istiyorum dedim doktoruma kabul etti 🙂
pembeniz İlk oğlum Terazi burcu Bu bebişim vaktinde gelirse Koç 10gün civarı erken gelirse Balık olacak🙈inşallah vaktinde gelir 😂
Yaseminhrl Hamile olduğumu öğrendiğimden beri 20 Aralık’tan sonra doğacak oğlak burcu olacak diye kesin konuşarak evrene öyle sinyaller gönderiyorum ama 38. Haftada filan gelirse yay olacak
vanilyalibuse handemii benim minnağın tahmini doğum tarihi 28 Ocak Allah’ın izniyle annesi gibi o da kova burcu olacak 🌸🫧 inşaallah tam vaktinde sağlıkla gelir 🤍
pofidikanne vanilyalibuse kuzum o zaman benim ocak sonu veya şubat başımı olur aramızda hani 1 hafta var ya 🤭
pofidikanne vanilyalibuse dimi senin öyle ise benim de o zamana denk gelir tabi vaktinde gelirlerse 🙈
pofidikanne vanilyalibuse ay amin inşaAllah 🌸 kuğu emojisine bayılıyorum çünkü bana ait beni arındırıyor ve eşim gitmiş kuğulu pembiş pembiş bebek kırklık almış 🥹😍
vanilyalibuse handemii amiinn inşaallah tüm bebişlerimizz 🫂💕🥹 evet 🐣 eğer 2 hafta kadar önce gelirse de oğlak oluyor 🌸
annemood handemii hahaha yesin annesi onun fenalığını ❤️ bakıp öğreneceğiz valla dediğim dedik oluyorlar galiba dimi
BloomingMama handemii kendi seçecek akrep yda terazi 😅 ama büyük ihtimalle terazi çünkü tam 40. Hafta 23 Ekim 23 ekimi geçerse akrep