handemii kızlaarr selammm 🌺 bebeğiniz hangi burç olacak veya doğduysa hangi burç zor burç diyeceğiniz bir burç varmı ? 🥰 ben başlıyım, 5 nisan görünüyor yani koç erken doğarsa bile koç burcu kendime sabırlar diliyorum 😂😂
mervein14 handemii gözünü korkutmak istemem ama dilerim senin çocuğun sabırlı her dediğim dedik olmayan inat etmeyen bir çocuk olur Kızımda koç, 3.5 yaşında şuan. Son zamanlarda fenalıklar geçiriyordum ki okula yazdırdım azıcık rahatladım allahım affet 😅
handemii temmuzonbir ay yay güzeldir gezmeyi sever kızsa biraz tripcan olur erkekse rahat eğelnceli :D
temmuzonbir handemii biliyomusun bazı insanlarla tanışana kadar yayı çok severdim şuan görüşmediğim herkes yay diyebilirim 😂😂
handemii mervein14 valla biliyorum canım allah sabır versin bizlere 😂 babam, kızkardeşim, erkekkardeşim koç ve asla anlaşamam inatçılıktan 😂 veee bebişimde koç olucak 😂
mervein14 handemii amin amin canm bu sene nasipse 35 yaşıma değil 45 yaşıma gircem öyle diyim 😅 benmde annem koç anneme çok kızardım annemin doğum gününden bir Gün önce kızım doğdu 😅
pinoki Çok üzgünüm ki ikizler olacak 😁 sınırda falanda değil net ikizler ya .. büyük konuştum bu burca heralde Allah imtihan etmesin 😄
handemii pinoki hahahaha olsun ikizlerde zor ama başarlı çalışkan burçtur erkekse daha rahat kızsa azıcık anlaşması zor olur gibii 😂
Sadeceanne2 pinoki pinoki kızım ikizler çok güzel bir evlat 😄😄😄bazen burcunun özelliklerini dibine kadar hissettirsede çok akıllı ve uyumlu bir kişilik
eylulmihrasmom handemii benim 40ta da doğsa kova 38de de doğsa kova 😅 kova erkeğinden çok korkutuyorlar🫠🫠