sumeyyeravza 08061999 ben dört saatlik yola gitmiştim, ondan sonra da abimin düğününe gitmiştim. Birinde 24 haftalıktım diğerinde 30😄 tek sıkıntım uzun yol oldukları için ayaklarım davul olmuştu. Eğer uzun yolculuksa bol bol mola vermeniz iyi olur. ❤️❤️❤️
Alara6161 08061999 o sırada önceki iki gebeliğimde düğüne gıden ben pazar günü düğüne gidip kurtlarımı dökmüştüm pazartesi de doğuma girmiştim 😁😁 28 hafta liğim ağrım olmadığı sürece gidiyorum bi güzel eğleniyorum içerdeki de benle beraber coşuyor 🤭
deletedmom0913 08061999 yenidoğan bebeği onca gürültüye müziğe çıkaran var🤣 karnımızda o kadar duymazlar
melismersin 08061999 eşimin yeğeninin sünneti olmuştu. Bende tam 28-29 haftalardaydım. Döktürmüştüm birde 😅 arada bir tekmeliyordu beni herhalde yeter diye:) ama düşündüğünüz gibi aşırı bir ses gitmiyor. Şöyle düşünün suyun altındasınız ve üstünüzde 7 kat var.
miniksusamtanemm 35.haftamda gittim bebiş sesleri duyunca biraz fazla hareketlendi de sonradan alıştı herhalde yavrum 🤪 bende bir sorun olmadı şükür