08061999 Kizlarr 29 haftamdaym bebis seslerden etkilenirmi bi zarari olurmu bu haftalarda ve ileri zamanlarda dugunlere giden varmi?
snltgc 08061999 hayır tabi ki hiç zarar gördük diyeni duymadım 😂 gidebilirsiniz tabi erken doğum riski yoksa, doktorunuz yatış vermediyse.
leylaannesi 08061999 valla hamile kaldığım sene o kadar çok düğün oldu ki hepsine gittim ve oynadım kuzenimin düğününde doğuracaktım neredeyse ona rağmen oynadım ve kızım şarkı sesi duymasın oynuyor düğünlerde pistten inmiyor 😅
cuteregina 08061999 öyle şey olur mu bebek sıvının içinde zaten sesleri oldukça az duyuyor gebelik hastalık değil her şeyi yapabilirsiniz hemen hemen sadece kalabalık ortam salgın vs var oma dikkat etmelisiniz o kadar
babyytwoo 08061999 22 haftalik bebis geçen hafta 2 kına 1 nikah 1 düğüne gittim sadece biraz fazla tekme yedim 😅
08061999 snltgc ilk aylarda gittim ozaman daha henuz duymuyor diye dusundugum icin suanda baya ilerledi haftam o yuzden aceba rahatsiz olurmu korkarmi nebilym birsuru soru isareti oldu
08061999 leylaannesi 🤣🤣 masallah yani yuksek seste sarki acarm evde ama nebilym orda oparlor felan baya sesli olur birsey olurmu diye dusundum
08061999 snltgc yani soramam cunku kontrolum haftaya sali ve ben yarn dugune davetliym ilk haftalarda kardesimin nisani oldu gittim ozaman tabi kucuktu gidebilirsin dedi
08061999 leylaannesi ilaki kac kat var oraya ses gidesiye ve amniyon sivisi da ilaki sesi dalgalandiriyordur diye dusunuyorum
leylaannesi 08061999 çok yakınınız değilse gitmeyin kalabalığa girmeyin de yakınsa gidin bişey olmaz insanlardan teması kaçının ama öpüşmeyin kimseyle hastalık falan Allah korusun onun dışında sorun olmaz eğlenmene bak ❤️
08061999 leylaannesi ya bi arkadasin dugunu cok samimiyiz kinaya gidemedm dugune gideriz dedm simdi gitmezsem ayip olur ama tabi oncelik bebegimiz sagligi
alynakcc 08061999 40 haftalık hamileyken gitmiştim 😬 çok şükür bir şey olmadı olacağını da sanmıyorum zaten rahat olun bence 🤗