babyou eylemtprk erkek meryem722 insanları sömürmekten başka bir şey değil sakın para vermeyin öyle şeylere tahmin bu sonuçta 2 seçenek var zaten doktordan iyi bilemez ne olacağını da allah bilir igves kız Elifvebebisi erkek veson kız bebek_annesiii vajinal mi öyleyse bakamıyorum değilse de başka bir açıdan gönderin gözükmüyor çünkü elifkrzl erkek cansusivereklioglu erkek 3_cocuklu_anne kız mervesce vajinal bakılmadıysa erkek senemsakarr erkek humeyra52 kız rsyk kız esma_acun kız
fundaolcay babyou ay teşekkür ederim tahmininzi için ben kesinlikle erkek diye tahmin ettim siz kız diyince bayağı şaşırdıkk🤭
Lavin08 Burdaki 20 kisiye tahmin yaptirdim 19 kisi kiz dedi bir tek @babyou erkek demisti dedim heralde kiz ama bebegim erkekmis valla helal olsun bi tek o bildi😃🥰
zeyzey_es Lavin08 Allah bağışlasın bana da erkek dedi cuma günü gidicem bakalım benjmde doğru çıkacak mi
esma_acun babyou bana da tahmin yapar mısınız 12+1 görüntüm şuan 17 haftalık ama doktor göremedi henüz
esma_acun babyou inşallah kızdır bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum doktor erkek gibi dedi ama emin olamadı bu hafta tekrar bakılacak🩷
babyou halimemaden123 kız busraballi minicik burunlu bir kız 🌸 minedemirel63 hiç gözükmüyor canım ama 19 a kadar net bişey söylemedilerse kızdır