babyou naze_ erkek ecrincivan kız ikincibebegm erkek Exlamper kız Tugba220 erkek Esranisanur kız matematikcianne00 kız minikkalpmeselesi erkek minik_ku erkek meliskzgn erkek dgngumus6 kız koim erkek meryem722 erkek merym_12 erkek vatansebru 3 boyutlu bakmıyorum ElifNur_41 erkek eY7 kız nurpinarr kız fundaolcay kız ezr kız dlekkk1 erkek
ecrincivan babyou ayy inş öncelıkle sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabı bır oğlum var bırde kızım olsun çok ısterım 🌸
meryem722 babyou Birşey soracam canım Instagram da ücretli bebek ultrason fotoğrafı ile tahminde bulunanlar hakkında ne düşünüyorsun doğruluk payı var mıdır
babyou demdemhat kız matematikcianne00 kız aysekaya42 kız ceren518 kız deryaayucee Vajinal ultrason sanırım vajinal bakamıyorum
babyou eylemtprk erkek meryem722 insanları sömürmekten başka bir şey değil sakın para vermeyin öyle şeylere tahmin bu sonuçta 2 seçenek var zaten doktordan iyi bilemez ne olacağını da allah bilir igves kız Elifvebebisi erkek veson kız bebek_annesiii vajinal mi öyleyse bakamıyorum değilse de başka bir açıdan gönderin gözükmüyor çünkü elifkrzl erkek cansusivereklioglu erkek 3_cocuklu_anne kız mervesce vajinal bakılmadıysa erkek senemsakarr erkek humeyra52 kız rsyk kız esma_acun kız