Gulsah7171 GulsunA nasip olursa kızımız olcak adını Lina koyduk kuranda geçiyor yeni filizlenmiş hurma agacı anlamında 😊
Aryaalina Gulsah7171 canım yanlış bilgi maleseff anlamı hurma ağacı değil Kuran’da line geçiyor lina geçmiyor int de yazan her isim anlamı doğru değil malesef
Gulsah7171 Aryaalina aynı şeyi söyleyen oldu araştırdım line olarak yazılıyor lakin okunurken Lina olarak çıkıyor bir çok kuran hocasına sordum ve herkes Lina dedi o yüzden kesin bilgi 😊
Gulsah7171 Aryaalina Haşr suresi 5. Ayette geçiyor hurma agacı anlamına geldiğini meal kısmından bakabilirsiniz Arapça kökenli isim Latin harflerine okunuşu Lina 😊 açıklayıcı olmuştur inşallah
Aysingeldiislerdegisti GulsunA Zehra Yağmur Ayşin Gökçe Hülce Hayat Gülcihan Kesinlikle bu lila lena mina hşra gibi son dönem popüler isimlerden hiiç hoşlanmıyorum çok zorlama geliyor kulağa ben Türkçe isimlerden yanayım
Nismirhir3 Buyuk kizimin ismi 💞Nisa eslem kucuk kizjmada 💞Hira eylem koymaya Karar Verdik Almanyada yasiyan türk olarak isim koyarken soylenis tarzida benxe onemli biz bulduk sizde bulursunuz insallah