Halista GulsunA miray,meva,rümeysa isimleri hoşuma gidiyor. Ama bende kızıma isim bulabilmiş değilim henüz 😣
BirVeraAnnesi35 GulsunA aslında dini olarak anlamı var günahtan uzak durmak demek ama ben nazım hikmetin rus eşinin adı olarak verayı duymuştum ve oradan hoşuma gitmişti eski bir isim
gunes91 GulsunA nazım hikmetin sevgilisinin adı vera, şiirlerinde tutkulu bir aşk ile bahsediyor kendisinden.. anlamı günahtan kaçınmaktı sanırım..
mercimekkkannesi Bizim kızımızın adı rima olacak nasipse dişi ceylan yavrusu demek eski türk boylarından birinin de ismiymiş diğer seçeneklerimizde de nil nehir vs vardı
GulsunA Ne zormus kiz ismi 😅😅 Fransada yasadigim icin biraz zor isim secmek, onlarinda ismi güzelce söylemeleri lazim. Mesela Yagmur cok seviyorum ben ama yumusak g olmadigi icin onlarin alfabede cok berbat bi isim oluyo söyleyince 😕😕
Tuanam01 Ben kızıma Tuana koyacam allah nasip ederse Aymira da koymak istedim eşim istemedi bide Belis ismini seviyorum. Fikir olsun canım bende bygün 32 haftalık oldum .
Gulsin Bizde Asel koymaya karar verdik. Son zamanlarsa çok fazla konuldugu icin yanina bi isim daha düşünüyorum ama bulamadim