Sadeceanne2 manolya__ bacım şehre yemi taşındıysan millet ne bilsin hangai şehir hangi belde olduğunu ondan öyle demiş arkadaş dalga geçme gibi bir konu yok yani
manolya__ Sadeceanne2 tamam avukat hanım ben yanlış anladım gülme emojisi atıp dalga geçemeyende ne bilim Kendisi sorabilir di diğer arkadaş gibi dimi
Lodoss manolya__ dalga geçmedim ama direkt nerden alınacağını bilmiyorum diyince insan bir şaşırıyor nasıl bilmez diye 😄hani baştan köyde oturuyoruz şuan alma imkanım vs yok deseydin yine anlaşılırdı☺️ neyse yanlış anladıysanızda kusura bakmayın
Sadeceanne2 manolya__ sorduğun soru çocuk mantığında sorulduğu için dalga da geçer kahkaha atan emoji de. Yani mantıksızlıgını kibar bir şekilde ifade edince de avukat olunmuyor 😏😄kusura bakma ama çok alıngansın
manolya__ Lodoss evet aslında köyde yaşadığımı yazsaydım anlaşırdı da yazdım sandım ondan gülünecek bir şey yok dedim sizde kusura bakmayın 🌸
emosunanasi manolya__ Hala olmadı mı bacım maydanoz filan kaynatsan içsen acaba faydası olabilir mi bende pek bilmiyorum ama
gzmgyk manolya__ Birçok tavsiye var ama ben içipte ertesi gün adet olduğumu bilirim ısırgan otu tohumu ve bal ayrıca hormonlarıda çalıştırıyor acayip birşey tohumu öğütüp balla karıştırın çok iyi
manolya__ Sadeceanne2 çocuk mantığı derken biraz saygılı konuşmayı deneyin mantıksız olan tek şey senin buraya gelip yorum yapman Evet alınganlık yaptım ama bu cümlelerin hiç hoş değil..